DOUGLAS Essentials

07:43:00

Gama proprie Douglas Essentials cuprinde foarte multe produse de ingrijire faciala si corporala, am cateva preferate, asa ca hai sa va povestesc. Apropo, voi ati folosit ceva din gama asta?
Apa Micelara - un produs fara parabeni, testat dermatologic si oftalmologic, curata eficient si cel mai rezistent machiaj. Intradevar, nu irita deloc ochii si curata eficient. Mai trebuie ceva? Ah, da, ambalajul cu pompita e foarte, foarte comod.


Gel Micelar - o textura lejera de gel, cine prefera varianta asta, la fel de eficient si neiritant. In plus, lasa senzatia de prospetime .Eu personal prefer apa micelara, dar l-am folosit cu placere, intrucat criteriu cel mai important pentru mine este sa nu imi irite ochii. Si nu irita deloc, dar si curata tenul foarte bine.
Lapte demachiant - sunt unele femei care prefera varianta asta de demachiant, chiar si unele din prietenele mele. Nu pot sa zic ca sunt fan, nu il folosesc pentru zona ochilor, dar tenul a fost multumit. Cred ca e o varianta perfecta pentru ten uscat sau normal.
Servetele demachiante - imbibate suficient cu solutia demachianta, nici uscate, nici nu se scurge de pe ele. O varianta perfecta pentru demachiere rapida sau in vacante.Foarte bune!
Ulei demachiant - o varianta preferata de asiatice care nici nu concep demachierea fara ulei. Are avantajele lui, este potrivit pentru toate tipurile de ten, lasa pielea moale, hidratata si perfect curatata.
Imi place mult acest Shower Cream - o crema de dus extrem de fina si care lasa pielea foarte catifelata. Respecta PH - ul pielii, este potrivit pentru piele sensibila. Are o aroma delicata.
Si sa nu uitam de ingrijirea corpului . Crema de copr  cu unt de shea are o textura fina, placuta. Patrunde repede in piele si o lasa    hidratata, fina. Ofera protectie, repara epiderma, iar corpul are un aspect neted si catifelat. Love it!
                                 Descoperiti mai multe produse din aceasta gama AICI







You Might Also Like

2 comentarii