Noutati parfumate

11:18:00

O incantare pentru suflet, noile parfumuri ISSEY MIYAKE , DOLCE GABBANA si MONT BLANC sunt deja in parfumerii! Asadar, sa le descoperim impreuna si... sa vina vara!
LEau dIssey Eau de Toilette pour lété
Stralucitor de feminina, aroma floral-fructata se deschide cu picaturi de grapefruit astringent si lychee. Prospetimea lor se imbina cu inima stralucitoare de fructul pasiunii si guava. Notele subtile floral-acvatice, aduc o atingere delicata si senzuala acestui cocktail exotic. Infuzia de vanilie matasoasa, rotunjita cu notele lemnoase, impregneaza aroma cu caldura sarutata de soare atunci cand intra in piele. 

 

LEay dIssey pour Homme Eau de Toilette pour lété
La fel ca si echivalentul feminin, Alberto Morillas diminueaza LEau dIssey pour Homme intr-o stare solara de vara cu un strop de fructe exotice. Proaspetele kiwi insufletesc invioratoarele note de top, usor amare datorita grapefruitului subliniat de coriandru aromatic. Inima dezvaluie ananasul parfumat stropit cu nuscoara dulce. Parfumierul aduce profunzime si structura acestei arome cu un acord vibrant si lemnos de vetiver si chiparos.

Lasa dulceata verii sa-ti incante simturile. 

Legend Night - noul parfum Mont Blanc, un parfum pentru barbati puternici . Ca de altfel toate editiile Legend. Un mix foarte interesant intre citrice/ mandarine, lamai si zmeura. Va spun ca e super cool acest parfum! Poate inspir vreun barbat .
Dolce Gabbana Light Blue Eau Intense - editii limitate pentru femei si barbati in acest sezon
Light Blue Intense pentru femei reduce intensitatea citricilor si creste notele florale. Un acord de lamaie, jasomie, mar pe o baza de mosc si chihlimbar. Semnat  de celebrul parfumier Olivier Cresp . Tare curioasa sunt cum e . L-ati mirosit?
Dolce Gabbana Light Blue pour Homme Intense  - semnat de parfumierul Alberto Morillas, un mix interesant intre mandarine si grapfruit congelat, dar cu acord marin, ienupar, chihlimbar si mosc..

Ce parfum preferat aveti?
 

You Might Also Like

3 comentarii

  1. Lovely post dear! Have a great weekend! xx

    RăspundețiȘtergere
  2. Dolce & Gabbana Light BLue este unul din parfumurile mele preferate, l-am avut de doua ori in trecut, cadou de Craciun de la sotul meu doi ani la rand. Mi l-a luat si a doua oara ca stia ca imi place. :)

    RăspundețiȘtergere
  3. Light Blue Eau Intense D&G mi se pare tentant. Am avut varianta clasica, multi ani a fost printre preferatele mele pe perioada verii.

    RăspundețiȘtergere