Happiness

11:41:00

Da, sunt fericita. Fericita si recunoscatoare pentru tot ce am. Multumesc din suflet voua, dragi cititori ai blogului, pacientilor mei, oamenilor frumosi din viata mea, pentru ca evoluez impreuna cu voi, merg cu capul sus, traiesc viata cu bucurie  si pot spune ca sunt fericita. Multumesc revistei AVANTAJE , pentru oportunitatea de a aparea in ultimul numar al revistei cu o mica poveste a mea. Poate ati citit-o deja si poate asa ne vom cunoaste putin mai bine.
Vreau sa va spun [ ma adresez femeilor ] ca fericirea sta in mainile noastre, numai noi stim mai bine ce ne face bine in viata sau nu. Niciodata, dar niciodata nu va uitati spre trecut, trecutul trebuie uitat definitiv, sters de pe hard disc, adica creier,pentru ca trecutul nu ne permite sa evoluam, sa mergem mai departe. Da, pastram amintiri frumoase, dar atat.  Nu adunati supararile, care ulterior se transforma in boli, adunati doar bucuriile! Nu va tineti de relatii in care nu sunteti fericite, curaj, uitati-va in jur - exista o multime de barbati minunati si unul din ei poate fi jumatatea ta. Intodeauna capul sus, mergeti mai departe orice nu s-ar intampla, faceti ce va place, nu ceea ce le place altora, zambiti mai des, dansati, vizionati filme care va plac voua, nu altora, cantati in baie, iesiti la o cafea- creati in jurul vostru o stare de bine. Daca sunteti neimplinite intr-o relatie, nu stati, rupeti fara regret, nici nu stiti cat de bine va fi! Eliminati din viata  voastra oameni toxici, barfe, critica. Calatoriti  ! Oriunde, nu conteaza, schimbati peisajul si rutina. Avem o viata si merita traita frumos! VIata nu e intodeauna roz, dar tineti minte- dupa ploaie mereu iese soare!

 Va imbratisez cu drag si va las cu cateva poze facute in toamna special pentru revista, dar care nu au aparut toate. Am plecat, iar la Odessa, sa-mi umplu sufletul de bucurie!









You Might Also Like

17 comentarii

  1. Rezonez cu tot ce spui! Ma bucur sa descopar un om care are o asemenea abordare asupra vietii! Te felicit pentru povestea din revista Avantaje si pentru toata munca ta! Succes in toate si la cat mai multe lucruri pozitive!

    RăspundețiȘtergere
  2. Foarte frumos ai scris, ai mare dreptate si ma regasesc in tot ce scrie in articolul tau. Te pup si TE IUBESC <3.

    RăspundețiȘtergere
  3. you are fabulous lady!! xoxo
    Peter

    RăspundețiȘtergere
  4. Amazing lady! The biggest hug, Stela! :)
    Ilda

    RăspundețiȘtergere
  5. awww felicitaaaari doamna draga :*

    RăspundețiȘtergere
  6. Multumim pentru incurajari!!!! Chiar e important sa facem ce ne place! Sa nu facem mereu ce vor altii...ai dreptate!
    Te imbratisez, draga doamna!

    RăspundețiȘtergere
  7. tot respectul, te admir!
    Dan N

    RăspundețiȘtergere
  8. felicitari pentru aparitie! imi place filosofia ta de viata, rezonez cu ea! cred ca oricat de rau ar fi, roata se intoarce si primim ceea ce oferim!

    RăspundețiȘtergere
  9. Oooo ce articol frumos ! Esti o femeie deosebita :)

    RăspundețiȘtergere
  10. Hey, esti medic stomatolog, chiar azi am fost cu cel mic sa ii scoata o masea, dupa ce am avut o experienta tare urata cu o alta doamna care din nu stiu ce motive nu a vrut sa il trateze, ma rog. Ai dreptate, e bine sa gasim in noi echilibrul si energia de care avem nevoie pentru a merge mereu mai departe.

    RăspundețiȘtergere
  11. Felicitari pentru articolul din revista AVANTAJE !!! Ma regasesc atunci cand citesc sfaturile tale despre viata. :) Intr-adevar! A doua zi iese mereu soarele dupa o zi cu ploaie. Trebuie sa ne bucuram de ceea ce avem.
    Si pozele pe care le-ai prezentat sunt frumoase. Multumesc pentru inspiratie :)!

    RăspundețiȘtergere
  12. Felicitari! Frumoase ganduri! Si mai frumoase poze!

    RăspundețiȘtergere
  13. Felicitări și mult succes în continuare! Frumoase sfaturi pentru femei. Mereu țineți capul sus și aveți grijă să trăiți așa cum vă doriți voi, nu cei din jur.

    RăspundețiȘtergere
  14. Felicitari pentru articolul din revista! La cat mai multe reusite!

    RăspundețiȘtergere
  15. Felicitari! Nu stiam povestea ta de viata! Esti grozava!

    RăspundețiȘtergere
  16. Felicitari pt poze, sunt superbe! Si bravo pt fericire, e minunat sa te intelegi tu cu tine si sa fi multumit cu ce ai si cu ce fel de om esti. Pacat ca rar vedem astfel de oameni.

    RăspundețiȘtergere