ZenSushi | Japanese Molecular Cuisine

09:15:00


Japanese Molecular Cuisine , un nou concept ce va permite sa pasiti intr-un univers culinar fusion ce combina intr-un mod inedit si spectaculos aromele si atmosfera specifica din Japonia sau Peru.


Restaurantele Zen Sushi aduc experienta bucatariei japoneze prin atmosfera intima si deosebita, intr-un spatiul modern dominat de elemente naturale (lemn, piatra), culori inchise, elegante, lumini difuze, ce te poarta inevitabil cu gandul la Japonia. 
Experienta Zen in arta culinara pleaca de la premiza ca mancarea este mai buna atunci cand este preparata din cele mai proaspete ingrediente, atent selectionate. 
Calitatea si prospetimea ingredientelor, dar si talentul si priceperea bucatarilor garanteaza o experienta culinara de calitate pe care clientii nu o vor uita. 
Meniul din restaurantele Zen Sushi este unul variat, puteti servi de la faimoasele rulouri cu orez invelite in alge nori - Makisushi - pana la sofisticatele Sashimi pregatite migalos din peste crud si din cele mai fine ingrediente, toate preparate sub ochii clientilor.

 
"Mister Sushi" este Iulian Constantin, chef si owner la Zen, cu peste 15 ani experienta in bucatarie, "Misterious sushi" e una dintre minunatiile inventate de el alaturi de alte feluri de sushi cu totul inedite iar, per total, Zen Sushi e o adevarata explozie de arome, savoare si culoare.
Chef Iulian a studiat cu maestrul Okuda Yutaka in primul restaurant japonez deschis în Bucuresti la inceputul anilor 2000. In 2014, Chef Iulian a participat la World Sushi Cup, din Tokyo, un concurs exclusivist la care sunt invitati doar cei mai buni bucatari. Chef Iulian Constantin a primit, de-a lungul timpului, numeroase diplome sau distinctii in domeniu.


 
ZenSushi Dorobanti 
George Calinescu 15
sector 1, Bucuresti
ZenSushi Victoriei 
Grigore Alexandrescu 56
sector 1, Bucuresti
ZenFusion
in incinta Hotelului Sarroglia
Vasile Lascar 59
sector 2, Bucuresti

You Might Also Like

2 comentarii