NIVEA/ #operatiuneademachierea

21:09:00

Dragile mele, nici nu va intreb cat de importanta este demachierea pentru voi... Cred cu tarie ca este esentiala. Asa e?
Cel mai important ritual pentru un ten sănătos este demachierea. Aceasta se poate transforma într-un proces simplu, delicat și rapid dacă folosești produsul potrivit. Îți propunem să transformi misiunea imposibilă a demachierii într-un moment de relaxare, un moment de răsfăț doar al tău, cu apa micelară delicată de la NIVEA!


Pentru ca tu să te bucuri de o piele catifelată, apa micelară NIVEA vine într-o variantă mai mare la 400 ml în trei variante potrivite diferitelor tipuri de ten. Descoperă cele trei formule inovatoare de la NIVEA și află care ți se potrivește!




Indiferent de tipul tenului pe care îl ai, nu uita de îngrijirea feţei şi dimineaţa oferindu-i atenţia completă de care are nevoie. Curățarea tenului contează! Este o idee bună să te obişnuieşti să incluzi în ritualul pentru o zi minunată înlăturarea impurităţilor acumulate de către piele. Începe şi încheie ziua cu un ten perfect curat!

You Might Also Like

2 comentarii