Rance 1795 / Hortense

09:25:00

Imi este cunoscuta aceasta casa de parfumuri, intrucat parfumul Elise este unul din preferatele mele. L-am descoperit intamplator, dar a fost dragoste la prima mirosire...
Acum casa Rance 1795 a lansat o noua creatie - parfumul Hortense . Ce sa zic.. Este fabulos! Iar s-a intamplat, dragoste la prima mirosire.. Un parfum cu personalitate, absolut senzational. Toata colectia Rance 1795 este disponibila in magazine  Beautik Haute Parfumerie, unde sigur veti gasi si voi dragostea...
HORTENSE (EDP, 100 ML, 650 LEI)
Hortensia, regina Olandei, fiica Josephinei si mama lui Napoleon al III-lea, a fost o femeie senzuala si inteligenta, cu ochi albastri si par blond mirosind a flori olandeze si condimente din tarile indepartate. Cu note de fond de cedru, lemn de mahon si vanilie, acest parfum intruchipeaza o excelenta a creatiei.


 
Timp de peste 200 de ani, mai mult de zece generatii ale familiei Rance au transmis din tata in fiu secretele frumusetii, arta de a oferi parfumuri, cu un rafinament aparte. Rance este una dintre cele mai vechi familii de parfumieri din lume si cea care, de sute de ani a readus la viata esentele pretioase pe care fondatorul François Rance le-a dedicat unora dintre cele mai cunoscute figuri ale istoriei.

In 1795, Francois Rance a fondat Casa de parfumuri cu acelasi nume, in regiunea Grasse, punand bazele, impreuna cu alti cativa renumiti parfumieri ai vremii, a ceea ce a devenit in timp, locul de nastere al parfumeriei franceze. Rafinamentul si ingeniozitatea lui Rance au atras atentia lui Napoleon I, care l-a onorat cu titulatura de “parfumierul sau preferat”. Esentele deosebite ale parfumierului reprezentau, de fiecare data, o delicioasa incantare pentru imparat si iubita sa, Josephine. Carisma si povestea acestor personaje sunt transpuse de notele parfumurilor Le Vainqueur si Josephine, inscrise in cartea de aur a istoriei parfumurilor.

Succesorii lui Francois duc mai departe traditia “parfumurilor imperiale.” Jean Rance a realizat in cinstea nasterii unicului fiu al lui Napoleon, Francois Charles, regele Romei, un parfum purtand numele acestuia. Mai tarziu Alexandre Rance, a realizat in cinstea fermecatoarei sotii a lui Napoleon al III-lea un parfum deosebit, de un rar rafinament, pe care l-a botezat Eugenie.

Parfumurile Rance, alaturi de produse luxoase pentru ingrijirea corporala, sunt redate secolului al XXI-lea de Jeanne Sandra Rance.

Hortense, dedicat reginei Olandei, mama lui Napoleon al III-lea si Heroique, inspirat de Napoleon, sunt doua dintre parfumurile colectiei Imperial, cea care a marcat istoria parfumeriei mondiale.
 
HEROIQUE (EDP, 100 ML, 650 LEI)
Heroique este spiritul unui barbat care isi doreste sa isi puna amprenta asupra locurilor prin care trece. Scanteia succesului sau este evidentiata de notele vibrante lemnoase orientale ale acestui parfum.

Colectiile Casei Rance sunt disponibile in Beautik Haute Parfumerie si online pe www.beautik.ro.

You Might Also Like

2 comentarii