Mr Bones ne asteapta!

20:10:00

Dragile mele, iubitoare de frumos, am o veste grozava pentru voi! Kiehl's Romania sarbatoreste 1 an a magazinului Kiehl's in Baneasa Shopping City !!!
                   Mr Bones ne-a dat intalnire la aceasta petrecere si avem o misiune de indeplinit.
Asadar, 5 cititoare blogului meu vor veni cu mine la intalnirea cu mr Bones, unde vom avea parte de o multime de surprize si cadouri in data de 24 noiembrie la ora 11 in Baneasa Shopping City in magazinul Kiehl's.
Pentru a face parte din invitatele mele, va rog urmati pasii urmatori.

- Like https://www.facebook.com/KiehlsRomania/
- Share unei postari de pe pagina oficiala Kiehl's Romania care v-a placut cel mai mult
- Lasati sub aceasta postare comentariu cu link-ul postarii la care ati dat share
- Raspundeti la intrebare: ce cunoasteti despre brandul KIehls, ce informatii utile ati gasit pe blogul meu despre acest brand si ce produs ati dori sa incercati
Asadar, 5 cititoare ale mele vor fi alese in data de 22 noiembrie si vor       merge cu mine la petrecerea aniversara KIehl's Romania din Baneasa Shopping City in data de 24 noiembrie la ora 11.
                                                                      Petrecem impreuna?

You Might Also Like

4 comentarii

  1. Wwwooww ce frumos, am citit mereu pe blogul tau Stella draga, despre produsele Kiehl's, dar pana acum nu am folosit nimic si nici nu am intrat in magazinele lor, asa ca sunt tare curioasa despre produse.
    https://www.facebook.com/oana.alexandru07/posts/1554105754603234?pnref=story

    RăspundețiȘtergere
  2. Oh Stella, daca eram din Bucuresti nu as fi ezitat sa petrecem impreuna o zi frumoasa in vizita la Mr. Bones. Tare mi-as fi dorit!

    RăspundețiȘtergere
  3. cat de tare mi-ar fi placut :( dar nu se poate!

    RăspundețiȘtergere
  4. https://www.facebook.com/andreea.tudor88/posts/1407642975913686?pnref=story
    Produsele Kiehl's sunt de inalta calitate si au aparut pe piata inca din 1851. As dori sa incerc masca Earth Deep Pore Cleansing cu argilă albă de Amazon . Articolul http://modniza-fashiondoctor.blogspot.ro/2015/12/kiehls-midnight-recovery-concentrate.html mi s-a parut foarte interesant.

    RăspundețiȘtergere