Luviane- maestrul parfumeriei naturale - artizanale românești

09:09:00

Luviane Atelier de Parfumerie este un brand artizanal românesc, conceput pentru natural perfumery aficionados, după tehnici tradiționale foarte vechi.

Întreg conceptul brandului integrează experiențele personale ale creatoarei, având o puternică inspirație din etnicul romanesc, ce face ca Luviane să fie un promotor al tradiției și al simbolisticii acesteia.
Numele Luviane păstrează atât registrul personal, cât și emoția generată doar de o creație autentică și reprezintă o anagramă a numelui fondatoarei Iulia-Victoria Neagoe. 


“ Am ales acest nume pentru că am simțit că sunt o parte din brand. În timp, însă, am aflat, prin intermediul clientelor, că există și o mică localitate în Finlanda, Luvia, dar și că Luvia este o variantă a cuvântului Love. M-a bucurat această asociere a numelui cu iubirea, pentru că Luviane înseamnă iubire pentru tradiție, pentru valorile românești și pentru oameni”, a declarat Iulia.



Linia de parfumuri are la bază ingrediente naturale dintre care cele mai multe sunt bio, provenind din exploatări agricole ce respectă condițiile necesare. Nu conțin sulfați, plumb, parabeni, arome sintetice, propilen glycol sau lauril sulfat, ceea ce reprezintă unul dintre avantajele parfumeriei naturale.
Un alt beneficiu al acestui segment de parfumerie este și folosirea uleiurilor esențiale din flori, semințe, fructe sau plante extrase prin distilare sau presare la rece și care, absorbite prin piele sau inhalate (aromaterapie), ajută la menținerea unei stări optime a minții și a corpului, având proprietăți deosebite: detensionarea stresului, calmare, antiseptic, rol afrodisiac, decongestionant, antiinflamator etc.
Altfel spus, folosirea parfumurilor naturale este cea mai bună alegere atât pentru protejarea organismului, cât și a mediului inconjurator.
Apele de parfum sunt realizate pe bază de infuzii sau macerate și conțin uleiuri esențiale, tincturi, extracte, absolute, rășini și alcool de cereale, iar cele solide conțin ceară de soia și de jojoba, certificate bio.
Ambalajul este reciclabil, cutiile fiind realizate hand-made, din pulpă, fără conținut de lemn și clor, provenită din păduri bine gestionate, iar pânza de borangic, din interiorul cutiei, este realizată la război manual, într-un atelier din România.

You Might Also Like

4 comentarii