Flora Chic by Artistry Amway

15:43:00

Dragile mele, am descoperit recent un parfum, un parfum foarte feminin si elegant, gratios....
ARTISTRY FLORA CHIC a fost creat exclusiv pentru ARTISTRY de prestigioasa Casă de Parfumuri Givaudan, liderul mondial al industriei parfumurilor, cu sedii în Paris și New York. De peste 250 de ani, parfumierii Casei Givaudan creează unele dintre cele mai apreciate parfumuri din întreaga lume.
Amestecul exclusiv de note ce alcătuiesc compoziția parfumului ARTISTRY FLORA CHIC a fost inspirat de minunatele grădini Bagatelle din Paris. Miile de trandafiri care colorează grădinile și înmiresmează aerul locului i-au inspirat pe parfumieri să combine aromele florale cu note spumante de citrice pentru crearea acestui parfum. 
 
Notele care se găsesc în compoziția parfumului ARTISTRY FLORA CHIC conțin:
    • Clementine – note de vârf, ce provin dintr-o combinație de citrice cu arome de mandarine și portocale proaspete
    • Trandafir bulgăresc – note de mijloc și corpul de bază al amestecului, ce îi oferă parfumului un aer delicat și pătrunzător, fiind, în același timp, senzual și dulce
    • Ylang Ylang Madagascar – note de bază, cu o aromă florală-fructată-dulce și note exotice și pământii 
       
      Recipientul în care se află parfumul ARTISTRY FLORA CHIC este o sticluță cu un design elegant, unic, realizată cu o deosebită atenție la detalii de către Olivier Van Doorne, Directorul de Creație la nivel global al agenției de branding Select World din New York. Un exemplu evident al implicării agenției Select World constă în faptul că numai capacul sticluței este format din 20 de componente individuale, realizat cu măiestrie de 28 de designeri.
      Noul ARTISTRY FLORA CHIC inspiră eleganță și lux și transmite încredere persoanei care îl poartă. Aromele sale distinse și captivante sunt rezultatul amestecului de note proaspete de clementină cu trandafir bulgăresc și de note dulci exotice de Ylang Yang Madagascar. Pentru o persistență de lungă durată recomand aplicarea parfumului în spatele urechilor, pe gât și la încheietura din zona coatelor”, spune Marypierre Julien, parfumier senior și membru al Casei Givaudan. 
                                      Parfumul Flora Chic poate fi achizitionat AICI
       

You Might Also Like

3 comentarii