ORLY Breathable Collection

08:45:00

Dupa ani de teste si cercetari, renumitele laboratoare Orly au lansat Advanced Oxygen Technology - o inovatie revolutionara pentru unghii uscate, casante si deteriorate. Folosirea gelului este eficienta pentru programul tau incarcat, insa din cand in cand si unghiile tale au nevoie de o pauza. Tratamentul Orly Breathable permite oxigenului si hidratarii sa penetreze unghia in profunzime. Similara tehnologiei lentilelor de contact, noua tehnologie Orly prin ingredientele sale cheie - Vitamina B5, Vitamina C si ulei de argan - hidrateaza, fortifica si hraneste unghiile.
Este timpul Breathable al unghiilor tale! De-acum, acestea pot creste sanatoase, puternice si hidratate, iar mainile tale vor straluci si respira in acelasi timp. 

 
Lacul de unghii Breathable lansat pe piaţa din România de ROWE este simplu şi uşor de aplicat, iar datorită factorilor de aderenţă şi aditivilor de luciu, acesta nu necesită folosirea topului sau a bazei obişnuite. Te vei bucura de o manichiură impecabilă, mult mai rezistentă şi fără să te simţi vinovată gândindu-te că atunci când îţi vei sterge unghiile acestea vor fi terne sau degradate.

O formulă complexa - all in one – Breathable îţi respectă timpul, iar tu vei petrece astfel mult mai puţin timp la sesiunea de manichiură. Ideală pentru fortificarea unghiilor moi, subţiri şi fragile, noua tehnologie modifică fundamental paradigma cu care au fost obişnuite unghiile tale până acum.
Mainile te reprezintă, iar tu eşti atentă să-ţi asortezi culoarea la starea de spirit şi la outfit-urile pregătite pentru evenimentele din fiecare săptămână. Acum este momentul ca unghiile tale să respire şi să strălucească de sănătate, la fiecare aplicare.
Studiile efectuate pe un eşantion de 500 de femei au condus la următoarele concluzii:
  • 99% au văzut diferente evidente în ceea ce priveşte sănătatea şi aspectul general al unghiilor:
    • Au simţit că unghiile sunt mai tari şi mai sănătoase după folosirea Breathable timp de o săptămâna
    • Au experimentat o creştere accelerată a unghiei
  • 50% au semnalat că Breathable a rezistat mai mult timp pe unghii decât lacul clasic
Disponibilă în cele mai chic, catchy şi îndrăzneţe nuanţe, cu Breathable respiri şi cucereşti lumea în acelaşi timp!
Descoperă şi tu universul Breathable pe orlyromania. sau pe Facebook.com/OrlyRomania

You Might Also Like

2 comentarii

  1. Foarte frumoase nuantele, am mai citit si la alta bloggerita despre aceste oje.

    RăspundețiȘtergere