Dellos cu Aloe Vera

13:52:00

Vara aceasta, bauturile racoritoare Dellos cu Aloe Vera asigura portia de energie si sanatate pentru ca tu sa te poti bucura de cele mai spectaculoase experiente.
Cu 33% pulpa de planta de Aloe Vera si apa de izvor, fara dioxid de carbon si fara conservanti, sucurile Dellos sunt ideale a fi consumate de catre persoane de toate varstele, fiind asezate de specialisti langa bauturi precum ceaiul sau fresh-urile. 
 
Aloe Vera este o planta minune, cu proprietăţi antiinflamatorii, detoxifiante şi de stimulare a colagenului, ce se foloseste în tratamentele cosmetice de întreţinere a pielii. 
 
Consumata regulat, Aloe Vera este benefica tranzitului intestinal, asigurand o stare de sanatate mai buna sistemului digestiv. Aceasta creste absorbtia de proteine si este o sursa bogata de calciu, sodiu, fier, potasiu, crom, magneziu, cupru si zinc, şi printre puţinele surse vegetale de vitamina B12, A, B, C, E şi acid folic.
Datorita continutului ridicat de Aloe Vera, sucurile Dellos ajuta la menţinerea greutăţii corporale în limitele normale, împiedică îmbătrânirea celulară şi asigură necesarul zilnic de energie.
Dellos cu Aloe Vera, premiat de Dr. Oz
In cadrul conferintei „Gala pentru excelenţă în sănătate” dedicate vietii sanatoase la care a participat nutritionistul Dr. Oz, sucurile cu Aloe Vera de la Dellos au primit diploma si certificarea de bautura sanatoasa, fiind nominalizate ca alimente benefice pentru sanatate. 
 
Prezente în România în recipienţi de 0.24 litri, 0.5 litri şi 1.5 litri, Dellos cu Aloe Vera este o bautura racoritoare consumata de românii care sunt atenţi la ce şi cât mănâncă si care isi doresc un plus de energie naturala in special in sezonul cald, cand temperaturile ridicate contribuie la o accentuare a starilor de oboseala.
Gama de bauturi racoritoare Dellos cuprinde, pe langa sucul cu Aloe Vera, sortimente cu pulpa de rodie, mango, ananas, cocos, afine si multe altele.





You Might Also Like

4 comentarii