Bottega Verde / Natura Italiana

09:29:00

Dragile mele, va prezint o gama minunata, inspirata din natura Toscanei [ sub soarele Toscanei as sta acum si as admira peisajele nesfarsite...] - Lavanda
 Filosofia BottegaVerde.ro (care a inceput ca un magazin pe baza de plante in anul 1972, in inima Toscanei) este de a fi in armonie cu natura, de a folosi decent numai ingrediente naturale sau ingrediente pe care le numim „chimia verde".

 
 
Numită şi „aurul mov”, lavanda a fost descoperită acum mii de ani în ţinuturi mediteraneene, însă nici până în ziua de astăzi proprietăţile sale curative şi de înfrumuseţare nu au fost date uitării. Folosită în trecut pentru a feri obiectele de îmbrăcăminte de uzură timpului şi pe post de parfum pentru zestrea depozitată în lada străbunicii, lavanda este astăzi una din cele mai apreciate plante aromatice. 
 
Bottega Verde aduce pe piaţa din România gama de produse cosmetice de îngrijire a corpului pentru femei având la baza lavanda italiană, produsă pe principiile de respectare a mediului înconjurător şi nu în ultimul rând de respectare a sănătăţii omului. Produsele Bottega Verde se diferenţiază prin calitate, producătorii optând a nu introduce în compoziţia cosmeticelor metilparabeni, diethanolamine, ftilati, formaldehide, arome sintetice şi parfumuri, petrolat, uleiuri minerale, siloxani, sulfaţi de sodiu, aluminiu, metale grele, tâlc, dioxid de titan, peroxid de benzoil, coloranţi, pigmenţi şi alte substanţe nocive.

Iată ritualul italienesc de îngrijire a corpului:
Pasul 1: Igienizarea mâinilor cu Săpun lichid cu extract de lavandă italiană. Potrivit pentru toate tipurile de piele, săpunul este obţinut din plante naturale, având ca note de vârf bergamota, lavanda şi frunze de edera.
Pasul 2: Un duş răcoritor în mijlocul zilei cu Gel de dus cu extract de lavandă italiană care transforma baia în bucurie şi relaxare, datorită spumei cremoase şi parfumate, care curăţă delicat pielea. Formula cu extract de lavandă obţinută din cultivarea organică a lavandei în munţii Apenini ai Italiei curata delicat pielea şi o lăsă moale, catifelată şi plăcut parfumată.

Pasul 3: Menţine şi păstrează parfumul lavandei la întâlnirea cu el aplicând Crema de corp cu extract de lavandă italiană şi miere: o cremă deosebită, potrivită pentru masaj, mângâie şi răsfaţa pielea atât cu proprietăţile ei cât şi cu parfumul relaxant. Formula să hidratanta şi emolienta este bogată în ingrediente active naturale, printre care extractul de lavandă din culturile din munţii Apenini, ulei de cocos, miere şi ulei de Argan.
Pasul 4: ia cu tine în poşeta crema de mâini cu extract de lavandă şi miere pentru protecţie şi hrănire şi fă-l să nu îţi uite aroma proaspătă. Este o cremă bogată şi gentilă pentru mâini, care le hrăneşte, le hidratează şi le protejează de acţiunea agresivă a factorilor externi.
Preţurile produselor încep de la 17 lei, aflându-se în campanii de reducere în fiecare zi şi pot fi comandate online de pe www.bottegaverde.ro.

  In dorinta de a implica activ si consumatori in grija manifestata pentru natura, BottegaVerde.ro s-a alaturat proiectului Padurea Copiilor, initiat de ViitorPlus si astfel invita utilizatorii sa sustina impadurirea terenurilor degradate din sudul Romaniei.
 
Printr-o donatie de 5 sau 25 lei vei putea ajuta natura, investind in padurile Romaniei si vei primi din partea BottegaVerde.ro un magnet sau o sacosa personalizata cu mesajele motivationale din campania Frumusetea este in tine realizata in colaborare cu ilustratoarea Liliana Arnaut! 

You Might Also Like

5 comentarii

  1. Lovely post Stella! Have a great weekend! kisses

    RăspundețiȘtergere
  2. Suna tare bine. :)
    Sa ai un weekend frumos!
    Pupici,

    Xoxo, Victoria

    https://fashionstylebeautyandmore.blogspot.ca/

    RăspundețiȘtergere
  3. De la Bottega imi place gelul de dus cu ciocoooo, te pup <3

    RăspundețiȘtergere
  4. I don't like bottega verde products, but I like lavanda.

    https://mygreenshopping.blogspot.it/

    RăspundețiȘtergere