Norevasun / Optimashop

08:28:00

Dragii mei, OPTIMASHOP are un look nou la care s-a lucrat intens. S-a lucrat intens, acum puteti face cumparaturile mult mai usor, in plus, pe SITE veti gasi si blog, unde vor fi impartasite informatiile si parerile despre produse.
Vara aceasta se poarta bronzul de culoarea mierii, auriu, natural, dar mai ales sanatos. Optimashop.ro dezvaluie cea mai avansata crema foto-protectoare din segmentul dermato-cosmetic - Noresun Gradual UV SPF 50 a renumitelor laboratoare franceze Noreva – ce garanteaza un maxim de protectie prin stimularea apararii naturale, chiar si in conditiile unei expuneri prelungite la radiatii solare de intensitate ridicata. Bun venit in era bronzarii inteligente, adaptative si 100% sigure!

 Crema Noresun Gradual UV SPF 50 are la baza un complex fotoprotector patentat, unic si ultra-performant – MELAN-OX 24 (asocierea dintre un anti-oxidant puternic si o peptida). Odata aplicat la nivelul pielii MELAN-OX-ul functioneaza ca un scut impotriva razelor UV: raza UV ce intalneste oglinda (Melan-Ox) se reflecta, plecand imediat inapoi in mediul din care a venit, deci nu ataca celulele nici la suprafata nici in profunzime. Acest lucru se intampla cand soarele este intens. Cand intensitatea soarelui este mai scazuta Melan-ox actioneaza in interior contribuind semnificativ la refacerea celulara, protejarea ADN-ului si stimularea regenerarii celulare pentru o protectie solara inteligenta.  


Mai mult decat atat, spre deosebire de produsele clasice destinate protectiei UV, datorita complexului fotoprotector Melan-ox continut de produsele Noresun Gradual UV SPF 50 si SPF 50+, procentajul amestecului de filtre se reduce semnificativ. Putem astfel beneficia de o mai buna stabilitate si toleranta a fotoprotectiei in timpul desfasurarii activitatilor in aer liber (scuba-diving, inot, tenis, jogging etc) si de prelungirea perioadei intre aplicari (efectul este garantat intre doua sesiuni de inot de cate 20 de minute, nemaifiind necesara reaplicarea cremei de fiecare data cand se revine la sezlong). 

Produsele Noreva Noresun sunt distribuite in Romania de Optima Derma Line si se regasesc in e-shop-ul www.optimashop.ro, in showroom-ul Crisia-Farm (Calea Dorobantilor 111 – 113) si in farmaciile partenere.
Preturi Noreva Noresun Gradual UV:

·       Crema de fata Noresun Gradual UV SPF 50+ - 46 lei

·       Lotiune Noresun Gradual UV SPF 30 – 42 lei

·       Crema minerala pentru fata si corp Noresun UV Protect 50+ - 48 lei

You Might Also Like

4 comentarii