Noutati Gerlinea

20:47:00

Dragii mei, GERLINEA lanseaza noutati delicioase . Eu personal ador produse Gerlinea, sunt foarte gustoase si sanatoase.
Pentru sezonul estival, Gerlinea iti propune gusturi noi si răcoritoare in gama de substitute de masă: shake-urile proteice gata de băut, Fructe Exotice si Cafe Frappe, dar şi batoanele de slăbit Gerlinea cu cereale, caise si ciocolată.

Produsele Gerlinea contin 20% proteine, au 12 vitamine si 11 minerale si pot inlocui o masa intr-un mod echilibrat si sanatos. Compozitia lor sigura este, de altfel, reglementata de legi europene. Iar efectul lor are sustinerea Agentiei Europene pentru Securitatea Alimentelor (EFSA), care, in urma a numeroase studii clinice si date stiintifice, a confirmat eficienta utilizarii substitutelor de masa bogate in proteine pentru scaderea in greutate si mentinerea greutatii.
Pentru a scapa de kilogramele nedorite, inlocuieste 2 mese pe zi cu delicioasele substitute de masa Gerlinea. De asemenea, daca ai facut excese culinare in weekend sau in concediu, adopta pentru 2-3 zile o dieta hipocalorica, inlocuind 1-2 mese cu substitutele de masa Gerlinea.




CASTIGA O SILUETA DE SELFIE, CU GERLINEA!
Pana pe 18 septembrie, orice produs Gerlinea cumparat iti poate aduce o silueta demna de selfie si zeci de premii: 3 telefoane - smartphones 4G dual sim, 30 selfie-sticks Tellur, 100 vouchere x 50 lei, pe care sa le folosesti pentru cumparaturi sanatoase de pe www.nutrivita.ro. Extragerea si anuntarea castigatorilor se va face pe 20 septembrie.

Cum poti participa? Inscrie numarul bonului sau al facturii pe www.gerlinea.ro si pe facebook GerlineaRomania prin aplicatia Gerlinea – Castiga o silueta de selfie. Si poti fi chiar tu castigatoarea unui premiu care te pregateste pentru cele mai reusite selfie-uri din 2016.

Gerlinea te ajuta sa iti controlezi greutatea in mod simplu, flexibil, sanatos, zi de zi. Afla toate noutatile, promotiile si surprizele pe care Gerlinea ti le-a pregatit, online, pe www.gerlinea.ro si pe facebook.com/GerlineaRomania.
Produsele tale preferate Gerlinea sunt disponibile in lanturile de hipermarketuri din Bucuresti si din tara, la raioanele de produse BIO-dietetice, in magazine naturiste, in farmacii, in cluburi de fitness si online pe shop-ul oficial - https://www.nutrivita.ro/managementul-greutatii-7

You Might Also Like

6 comentarii