BOSS The Scent for Her

08:23:00

Am descoperit un parfum senzational, absolut seducator. Nu ai cum sa nu te indragostesti, este atat de feminin.....
Emanand o eleganta de o feminitate sublima, cald si seducator ce se construieste rapid cu intensitate, BOSS THE SCENT for oglindeste cu maiestrie povestea seductiei – de la atractie la seductie ajungand in final la dependenta – prin combinarea puternica a ingredientelor. Notele de mijloc pline de seductie, parfumul reflecta interactiunea dintre cei doi protagonisti, apropierea lor, provocata de atractia initiala si treptata, cu o intensitate ce creste gradual descoperind astfel baza senzuala cee mana o putere ademenitoare imposibil de contestat. 


Atractia: Notele de varf, note de piersica invaluita in miere si frezie, combinatie ce intriga si cupleaza ambii parteneri intr-o atractie delicata, subtila si eleganta facandu-l pe el sa doreasca sa descopere mai mult.
Seductia: In momentul in care incep sa se apropie, notele calde si sophisticate a florii orientale de osmanthus incep sa se dezvaluie, si o data cu ele si puterea ascunsa. Subtilitaea initiala, seductia delicata se transforma intr-o nota impetuoasa si atragatoare. Acesta este catalizatorul ce declanseaza puterea seducatoare a parfumului.
 
Dependenta : Prizonier si neputincios sa reziste, parfumul dezvaluie notele de baza irezistibile de boabe de cacao prajite , note ce ofera o explozie seducatoare, starnind si mai mult simturile., exprimand chimia necontestata nici de femeia ce poarta parfumul nici de cel ce este sedus, supunandu-se puterii lui BOSS THE SCENT for her.
 
     ‘BOSS THE SCENT for her’ este disponibil ca Apa De Parfum de : 30ml, 50ml si 100ml
 

You Might Also Like

6 comentarii