SevenSins.ro / #SexySevenYears

09:45:00

SevenSins.ro, cel mai mare magazin online de lenjerie intima din Romania, implineste luna aceasta 7 ani de cand a devenit destinatia nr. 1 a romancelor pentru achizitia de lenjerie intima provocatoare si costume de baie.
Cand mergem la culcare dupa o zi obositoare sau ne trezim de dimineata, purtam rochia preferata sau facem sport, noi, femeile, vrem sa aratam bine si sa ne simtim confortabil. Psihologii spun ca femeia in lenjerie frumoasa [ chiar daca nu se vede] se simte mai increzatoare, mai libera, reflecta o stare unica prin postura, mers si sclipirea ochilor. Da, da.Inutil sa mai spun ca lenjeria frumoasa atrage si barbatii nostri...
Desigur, conteaza si calitatea, confortul. Daca inca nu cunoasteti SEVENSINS.ro, e timpul s-o faceti, dragile mele. Daca alegeti lenjeria Sevensis veti fi sigure ca


- Toate produsele sunt realizate exclusiv din materialele de inalta calitate
- Toate modelele sunt gandite pana la cel mai mic detaliu
- Toate produsele sunt anti-alergice
- Fiecare model are un stil unic, elegant, sexy
- Lenjeria preferata sau costumul de baie isi vor pastra forma originala, dimensiunea, luminozitatea, chiar si dupa multe spalari
                              In plus, te vei simti si tu unica, increzatoare, feminina!

Inca de la lansare, magazinul online SevenSins.ro a propus femeilor colectii de lenjerie intima seducatoare, astfel incat, indiferent de context, doamnele si domnisoarele sa se simta irezistibile si increzatoare.


Fie ca vorbim despre seturi feminine din dantela sau satin, body-uri confortabile și incitante, corsete îndraznete, camasi de noapte sau halate delicate și misterioase, cele peste 1500 de piese de lenjerie intima disponibile mereu in stoc pe SevenSins.ro sunt ideale pentru orice forma a corpului, cu o variata gama de masuri, de la XS la 4XL.


Din materiale delicate si placute la atingere, toate piesele de lenjerie intima provocatoare propuse de SevenSins.ro sunt alese cu grija, astfel incat sa puna in valoare feminitatea si sa influenteze pozitiv starea de spirit.


Printre inovatiile care au facut SevenSins.ro destinatia nr. 1 a romancelor pentru piese de lenjerie intima se numara TermoMetrul, care masoara gradul de “indrazneala” al lenjeriei intime sexy, precum si faptul ca pe site femeile pot gasi poze ale altor cliente care au comandat produsele respective, astfel incat sa isi faca o imagine mai clara privind modul in care arata fiecare piesa pe corp.
Piesele SevenSins.ro sunt disponibile online cu livrare în toată țara pe www.SevenSins.ro și la showroom-ul SevenSins din București, str. Orzari, nr. 3.


You Might Also Like

5 comentarii