MAC Prep + Prime Fix / ways to use

20:48:00

Dragilor, cine nu cunoaste faimosul MAC PREP+PRIME ? Un produs - vedeta , un produs faimos atat in randul makeup artistilor, cat si femeilor de rand in toata lumea.
Poate nu multe dintre voi stiti in cate feluri se poate folosi, de aceia vreau sa va impartasesc cateva dintre secretele mele, care de fapt nici nu sunt secrete.


Prima recomandare de utilizare este fixarea machiajului . Ca un acord final, pulverizam fata dupa ce machiajul este gata . Prelungeste durata machiajului si il ''aseaza '' pe ten.

-Este o baza excelenta de machiaj si un tonic hidratant  facial. Ingredientele de baza sunt vitamina E , cafeina, extract de musetel, castravete si ceai verde.
-Uneori, in loc de crema hidratanta dimineata, pulverizez pe fata curata, mai ales vara, cand tenul devine mai gras. Asa imi asigur hidratarea necesara si nu mai trebuie sa folosesc nicio baza de machiaj.
-Daca tenul s-a iritat sau s-a inrosit, acest spray calmeaza rapid roseata.
-Este perfect la drum! Nu conteaza cu ce pleci-avion,masina,trenul, ia-l cu tine, asa cum fac eu. Pur si simplu salveaza tenul de la deshidratare!

-Cu Fix+  poti aplica pudra umed si a transforma intr-un fdt lejer.Astfel vei avea un look radiant si ten deloc incarcat.

-Umeziti pensula folosind Fix+ si apoi aplicati fardul de ochi. Aceasta metoda functioneaza excelent, dezvaluie pe deplin culoarea si stralucirea oricarui fard de ochi uscat. Functioneaza si cu fardul de sprancene!
Si cu farduri tip glitter.

-Daca fondul de ten are o textura mai groasa si ca sa eviti aspectul de masca, pulverizeaza Fix+ imediat dupa ce ai aplicat fdt si blenduieste cu pensula duofibra sau beautyblender.
-Pune punct machiajului. Asa cum am spus, este ultimul acord in orice machiaj, pur si simplu pulverizeaza-l pe ten si bucura-te mai mult de prospetimea pe care o ofera.
Ingrediente:
 Water, Glycerin, Butylene Glycol, Cucumis Sativus (Cucumber) Fruit Extract, Chamomilla Recutita (Matricaria) Extract, Camellia Sinensis Leaf Extract, Tocopheryl Acetate, Caffeine, Panthenol, Arginine, PEG-40 Hydrogenated Castor Oil, PPG-26-Buteth-26, Fragrance, Disodium EDTA, Phenoxyethanol.

                           Este un produs universal care intradevar functioneaza!
                          Cine il foloseste? Poate ne impartasiti secretele voastre.

You Might Also Like

7 comentarii

  1. Great review sweetheart...thx for sharing!

    RăspundețiȘtergere
  2. Super descrierea, m-am tot uitat si eu dupa Mac dar nu am gasit varianta travel asa ca l-am luat pe cel de la MUFE.
    Sa-l folosesti cu drag!
    Pup!

    RăspundețiȘtergere
  3. din pacate eu nu l-am cunoscut :(

    RăspundețiȘtergere
  4. Da am tot auzit de el. Stiu ca exista si varianta pentru ten mixt sau gras, cu castravete. Dar pretul ma face sa ma indrept catre altceva...

    RăspundețiȘtergere