LÓreal Paris/ Color Riche La Palette

15:31:00

Dragilor, aici v-am prezentat noutatile LÓreal Paris,  sper ca deja le-ati vazut in magazine si poate ati incercat daca nu tot, macar o parte.
Mie tare mult imi place noua colectie, folosesc toate produsele cu mare placere. Si astazi vreau sa va arat mai aproape deja faimoase palete de buze. Exista in doua variante de culori, ambele sunt foarte frumoase .

                                                         Color Riche La Palette NUDE 
                                                         Color Riche La Palette RED



Ambele palete au 6 nuante de rujuri cu textura cremoasa si finish satinat, formula e aceiasi ca la gama rujurilor  Color Riche . Paletele au un ambalaj luxury foarte elegant de culoare aurie, o oglinda mare si un aplicator profesional.

NUDE

RED

Culoare si ingrijire-combinatia perfecta paletelor Color Riche Lips . Foarte usor de purtat in geanta, de aplicat orice culoare sau face combinatii de culori, textura cremoasa care ingrijeste buzele . Un NUDE perfect si un RED senzual. Iubesc ambele palete! Cine a incercat?
Pentru un machiaj de zi sau de seara va recomand sa completati look-ul cu paleta LÓreal Paris pentru ochi, creion de sprancene Brow Artist Si noua mascara pentru volum Miss Hippie. Fiti frumoase!







You Might Also Like

4 comentarii