VICHY Dermablend 3D Correction

18:05:00

Stim cu toate cat de mult imperfectiunile in relief ale tenului (cum sunt cosurile, cicatricile sau semnele post acneice, …) ne pot afecta stima de sine si increderea in noi. Un ten cu probleme produce efecte nu numai la exterior cat si la interior.
Astfel, sunt bucuroasa sa pot impartasi cu voi inovatia Vichy de anul acesta in materie de machiaj corector pentru tenul gras cu tendinta acneica:
noul DERMABLEND [CORECTARE 3D], un fond de ten inovator cu actiune de nivelare, acoperire si ameliorare a semnelor acneice si post-acneice

Acest fond de ten, ultima inovatie VICHY , este un instrument magic pentru corectarea tenului. Produsul este cu adevarat unic ,incat trebuie sa-l cunoasteti ''personal''.


Textura cremoasa, fina se aseaza pe ten uniform si placut , oferind un aspect natural,perfect uniformizat si o senzatie absoluta de comfort pe tot parcursul zilei.
3D Correction ,datorita concentratiei mare de pigmenti activi ,acopera toate imperfectiunile ale tenului, cum ar fi pistrui, cicatricii, semnele postacneice, acneea , pete ,rozacea .Fara aspect de masca .
Se recomanda pentru ten gras sau mixt, dar cred ca cu hidratare buna se va potrivi si celui normal sau uscat.
SPF 25 - un factor de protectie destul de bun , protejeaza de razele soarelui si previne secretia de sebum timp de 16 ore.
Mod de utilizare: Se aplica cu o pensula cantitate mica de produs pe suprafata tenului , se blenduieste bine de la centru fetei catre lateral cu ajutorul unui buretel special.
                 O textura inedita, cu totul speciala ,te va ajuta si pe tine sa te simti mai speciala!

Am realizat un video ,unde modelul meu este Anne [ la ea pe blog puteti vedea tutorialul cu mine in calitate de model] . In video explic mai multe despre produs.



You Might Also Like

4 comentarii