La Roche- Posay / Save Your Skin

09:58:00

Dragii mei , in 2015 La Roche - Posay a lansat  Skin Checker , o campanie sociala menita sa atraga atentia deosebita  oamenilor asupra alunitelor.

Misiunea La Roche-Posay pentru prevenirea cancerului de piele continua si in acest an! Este extrem de important sa le reamintim tuturor de faptul ca examinarea fiecarei alunite poate fi cruciala pentru detectarea si tratarea cancerului de piele. Stiati ca 90% din cancerele de piele sunt vindecabile daca sunt depistate la timp?*
Astfel, La Roche-Posay lanseaza pentru al 2-lea an consecutiv campania internationala DEVINO UN SKINCHECKER (www.laroche-posay.ro/saveyourskin ), o campanie online cu caracter social, cu misiunea de constientizare asupra preventiei cancerului de piele si importanta folosirii protectiei solare in preventia acestuia. 






De asemenea, in perioada 15 mai – 30 iunie 2016 La Roche - Posay  pune la dispozitia tuturor posibilitatea unei programari pentru o consultatie GRATUITA la dermatolog pentru verificarea alunitelor prin intermediul mini-site-ului www.protectiasolara.ro.
 
Peste 250 de medici dermatologi parteneri din peste 40 de orase, vor participa la Zilele Protectiei Solare, eveniment national de educare privind riscurile expunerii neprotejate la soare.
Daca ai pe cineva drag, fii atent la alunitele sale! Afla cum ii poti examina fiecare alunita prin metoda ABCDE sau realizeaza o programare pe www.protectiasolara.ro.
 
                      Devino si tu un Skinchecker! #skinchecker #saveyourskin
                                               Tu ce protectie solara folosesti?

You Might Also Like

6 comentarii