Gallo Nero / Mediterranean Cuisine

13:35:00


Pentru ca mi-a placut tare mult , am revenit la Gallo Nero . De data asta cu prietena mea Anne , am profitat de timp liber si am hotarat sa mergem aici . Am petrecut vreo doua ore intr-o atmosfera relaxanta cu muzica placuta in surdina [ foarte important ,pentru ca in majoritatea locurilor unde merg mereu atrag atentia sa dea muzica mai incet] la povesti despre viata , blogging si ne-am delectat cu preparate italienesti foarte ,foarte gustoase.



Restaurantul Gallo Nero se afla pe Calea Dorobantilor 239 ,in apropierea pietei Charles de Gaulle , are parcarer langa local si o terasa acoperita pentru fumatori.
Chiar la intrarea in restaurant se afla o vitrina cu preparate antipasti , de unde poti alege sau combina o gustare care iti va deschide o pofta si mai mare. Meniul contine o multime de feluri cu peste sau fructe de mare proaspete , carne sau traditionale paste si pizza.

Trebuie sa marturisesc ca preferatele mele sunt preparate din peste si fructele de mare. Salata de caracatita, creveti si fructe de mare in sos de usturoi sau dorada la cuptor- nu as putea alege, toate au o savoare aparte, cu iz italian ,atat de drag mie..
Daca va place mai mult carnea, v-as recomanda Vitello Tonnato ,Pulpa de rata sau Piept de curcan in sos de trufe..  Sigur nu veti putea decide din prima si veti dori sa le gustati pe toate.. si sa reveniti iar si iar. Pofta buna!

You Might Also Like

4 comentarii