Kiehl's / Descopera noile masti faciale

20:32:00

Fetele dragi , cat de des va faceti masti faciale? Care va plac mai mult? Eu sunt mare adepta al mastilor , le folosesc de doua ori pe saptamana , aleg  in functie de nevoile tenului .
Astazi vreau sa va prezint doua produse noi marca Kiehl's , le-am incercat de curand . Nu am aceste produse full size, am avut cateva mostre. Si asta tare mult imi place la Kiehl's, ofera orice mostra vrei sa incerci. Pentru ca asa cel mai bine iti dai seama ce ti se potriveste
                                       Asadar , doua masti faciale pentru diferite nevoi ale tenului



                 Turmeric  & Cranberry Seed Energizing Radiance Masque


Masca cu turmeric sau curcuma si seminte de coacaze  promite sa revigoreze pielea obosita din timpul zilei si sa-i ofere un look radiant imediat .
Masca are o textura cremoasa , ca o pasta , cu seminte de coacaze incorporate , de culoare galbuie.
Are un miros bland, placut, nimic deosebit.
Daca va temeti ca impactul abraziv al semintelor va fi prea dur pentru voi , nu e chiar asa. Pe masura ce masca se aplica pe fata , textura ei pastoasa ajuta la atenuarea acestui impact. De fapt, exfolierea cu seminte  e chiar blanda, deloc iritanta  si ma gandesc ca aceasta masca  ar fi potrivita  chiar tenului sensibil. Mie mi-ar placea o exfoliere ma dura .
In ceea ce priveste efectul instant de luminozitate , da, pielea arata vizual mai luminoasa . Cu siguranta la atingere este mult mai neteda si chiar un pic mai ferma.
Turmeric este din familia ghimbirului si este utilizat foarte des in medicina chineza , in preparate culinare ,etc.
Va spun un secret - eu folosesc foarte des turmericul in preparea mancarurilor [inclusiv deserturilor] ,dar si imi prepar 1 lingurita de turmeric cu un pahar de apa , pe care il beau o data pe saptamana. Este un puternic antioxidant, anti-septic si detoxifiant.
          Asadar , masca are un real efect , e placuta si in plus,ofera multe beneficii tenului.

                                    Cilantro & Orange Extract Pollutant Defending Masque


Masca cu extracte de coriandru si portocala promite protejarea pielii impotriva poluarii si un puternic efect hidratant
Poluarea este marea problema si este dovedit faptul ca afecteaza integritatea pielii, provoaca leziuni vizibile, pete . Sunt constienta de acest lucru, cu siguranta si voi.
Aceasta masca are trei nivele de protectie si tratament impotriva efectelor daunatoare ale poluarii. Protejeaza pielea de efecte induse de razele UV  si stresul oxidativ , consolideaza bariera pielii si stimuleaza productia naturala de proteine ,cum ar fi transglutaminaza si filaggrin.
Aceasta masca este recomandata pentru utilizarea de noapte ,de 2-3 ori pe saptamana. Se aplica intr-un strat generos,sa lasa 5 minute, apoi cu prosopul de hartie se absoarbe exesul si la culcare, nu se spala.
Obligatoriu a doua zi folosirea protectiei solare,intrucat contine acizi.
Masca are o textura cremoasa, mai usoara decat prima masca,de culoare verzuie , miroase placut a plante.
Simt o senzatie racoroasa asupra pielii , dar nu a existat roseata a doua zi. Pielea este vizibil mai odihnita dimineata. Intrucat poluarea este o preocupare majora , aceasta masca este ca un cerc salvator.
                Sper ca informatiile au fost utile. Fiti frumoase, sanatoase si fericite!

 



You Might Also Like

13 comentarii

  1. Multumim, si eu folosesc odata o saptamana mastile <3, te pup <3

    RăspundețiȘtergere
  2. Eu fac masti pentru ten o data pe saptamana (de obicei in weekend, ca atunci am si eu mai mult timp pentru mine), si imi plac alea cu argila. Acum am una Saint Yves cu argila, un brand canadian.
    Alea Kiehl's arata tare bine, :) Eu am avut parfumul Original Musk de la Kiehl's, dar produse pentru ten n-am folosit de la ei.
    Sa ai o zi frumoasa Stela!
    Pupici,

    RăspundețiȘtergere
  3. Interesting beauty products. We keep in touch Stella) целую

    RăspundețiȘtergere
  4. am incercat diverse de la ei, dar mastile inca nu.

    RăspundețiȘtergere
  5. Si mie imi plac mastile, sunt foarte bune pentru ten. Trebuie sa le incerc si eu pe acestea ;)

    RăspundețiȘtergere
  6. Chiar aseara mi-am pus o masca pe ten! Iar cele de la Kiehl's suna foarte tentant! Tie care ti-a placut cel mai multe dintre cele doua ?

    RăspundețiȘtergere
  7. ANDREEA, mi-au placut ambele, cea verde putin mai mult

    RăspundețiȘtergere
  8. daca stau bine si ma gandesc nu mai am nici o masca prin casa. Cred ca as putea sa incerc si eu una pentru ca simt nevoia unui astfel de răsfăț!

    RăspundețiȘtergere
  9. Interesante produsele lor. Dar cat costa o astfel de masca?

    RăspundețiȘtergere
  10. incerc si eu acum in weekend. imi plac foarte mult mastile

    RăspundețiȘtergere