ECRINAL / Nails Expert

13:49:00

Fetele dragi, am primit spre testare de la Optima Shop un produs dedicat ingrijirii unghiilor naturale    -
Ecrinal Nails Repair Serum , pe care l-am indragit imediat. Imi place sa am manichiura impecabila si m-o fac singura . Demult am renuntat la taierea cuticulilor , de aceia am mereu nevoie de un ulei pentru cuticule , sa fie hidratate .
Nu am nicio problema cu unghiile, sunt sanatoase si tari , chiar nu folosesc niciun produs special . Dar pentru cuticule intodeauna folosesc ulei special , chiar si de mai multe ori pe zi.

 
Serul Reparator cu 10 uleiuri pretioase Ecrinal este solutia pentru cuticule iritate, unghii deshidratate si fragile, aschii unghiale si unghii tehnice. Acest produs de exceptie contine 10 uleiuri esentiale naturale, foarte valoroase pentru proprietatile lor: orez, Roza moscata, Avocado, Castor, Jojoba etc cu rol calmant, anti-iritant, anti-bacterian, anti-fungic, protector si de refacere a barierei naturale lipidice unghiale (contine 98.7% activi). Cel mai nou complex ANP®, cel 2+ se regaseste de asemenea in acest produs cu rol fortifiant si de stimulare a cresterii unghiilor.

Gama Ecrinal este destinata ingrijirii unghiilor , tratarea diferitelor probleme .
Laboratoarele Asepta din Monaco propun prin intermediul gamei Ecrinal, un program de ingrijire a unghiilor in trei pasi: TRATARE, FORTIFIERE si PREVENTIE



Unghii fragile, deteriorate, striate, subtiate, despicate, cu aschii unghiale, afectate de micoze, crestere lenta? Ecrinal, expertul in ingrijirea unghiilor cu aspect natural, este pregatit sa ofere solutii eficiente tuturor problemelor generate de carentele de vitamine si minerale, afectiunile fungice (micotice), factorii fizici si chimici (solventi, detergenti, acizi etc; asigura fortifierea patului unghial, ingrijirea cuticulelor si insanatosirea unghiilor deteriorate. Noile tendinte in manichiura pun accent pe aspectul natural al unor unghii impecabile. Ecrinal detine secretul unei manichiuri de invidiat, bazandu-se pe rezultatele cercetarilor stiintifice ale propriilor laboratoare, recunoscute in lumea intreaga. Produsele Ecrinal fac parte din gama dermato - contin numeroase brevete, activi atent selectati, fara factori agresivi (parabeni, toluen, acetona, formaldehida etc). 
Onykoleine, tratamentul dermo-adjuvant formulat de echipa de biologi si chimisti Asepta, reprezinta secretul sanatatii si frumusetii unghiilor cu aspect natural, avand tripla actiune: antifungica – previne si/sau amelioreaza infectiile cu ciuperci si potenteaza eficienta terapiei medicamentoase prescrise de specialistii dermatologi, datorita uleiului esential din frunzele arborelui de ceai australian, excelent dezinfectant si emoilent; protectoare si fortifianta – contine un complex brevetat de activi (ANP®) ce stimuleaza cresterea unghiilor si remineralizeaza. Onykoleine poate fi aplicat atat pe unghiile mainilor cat si ale picioarelor (o data pe zi, pe unghia curata si fara lac de unghii aplicat anterior), intr-o cura tratament a carei durata poate varia de la 4 pana la 12 luni in functie de gradul de deterioare al unghiilor si de problemele asociate.

Roaderea unghiilor, in afara faptului ca afecteaza estetica manichiurii, sporeste riscul dezvoltarii infectiilor, iar pentru a stopa acest obicei intalnit atat in cazul copiilor cat si al adultilor, Asepta a conceput Ecrinal Lac Amar, un lac incolor al carui gust deloc placut pentru papilele gustative, dezarmeaza chiar si pe cei mai pofticiosi “rozatori” de unghii. Total invizibil si lipsit de parabeni, Asepta Lac Amar se poate aplica ori de cate ori este necesar de-a lungul zilei si se indeparteaza usor cu ajutorul unei dischete demachiante imbibate in alcool. 
 
Pentru fortifierea si intretinerea aspectului ingrijit al unghiilor, Asepta Ecrinal Crema Fortifianta aplicata zilnic printr-un masaj delicat, ofera rezultate excelente in timp record. Recomandata in cazul unghiilor fragile, despicate, uscate, subtiate si deteriorate, Crema Fortifianta Ecrinal este bogata in ANP® – Natural Grow Activator (patent Asepta), microsfere de metionina si siliciu care elibereaza agenti nutritivi si lipsteri® de matase naturala cu actiune reparatoare si protectoare in fata agresiunilor bacteriene si fungice. Aplicata de 2-3 ori pe zi timp de 10 zile, Crema Fortifianta Ecrinal confera suplete si rezistenta unghiilor, stimuleaza cresterea si refacerea acestora si le asigura hidratarea si nutritia optima pentru mentinerea starii de sanatate.



Hidrateaza si protejeaza

Lacul intaritor cu vitamine Ecrinal este destinat unghiilor moi, casante, fragile, subtiate, stratificate. Contine activi eficienti Ecrinal: lipesteri de matase ce protejeaza unghiile impotriva agresiunii bacteriene si fungice, acetil metionat de Zn (sporeste rezistenta), siliciu organic in concentratie mare (rol fortifiant) si D-pantenol ce accelereaza cresterea unghiilor. Se recomanda 3 aplicari pe saptamana timp de 2-4 luni, direct pe unghie.

Gama speciala Asepta, Ecrinal, pentru unghii este completata de Lacuri de unghii colorate 2 in 1 (tratament si infrumusetare); Dizolvant fara acetona, cu lipesteri® de matase si ulei galbenele si ricin ce inlatura lacurile aplicate protejand unghiile, hraneste, calmeaza conturul unghiilor, hidrateaza si reface filmul bariera, favorizeaza cresterea; Lac baza; Lac iluminator pentru unghiile patate, galbene sau mate si Lac protector pentru unghiile fragile, moi si casante.

Produsele Asepta Ecrinal sunt distribuite in Romania de Optima Derma Line si sunt disponibile in farmacii, in showroom-ul Farmaciei Crisia din Calea Dorobantilor (partener Optima Derma Line) si in magazinul online www.optimashop.ro.

Preturi Asepta Ecrinal:
  • Asepta Onykoleine Solutie pentru unghii fragile – 27 lei
  • Asepta Ecrinal Lac Amar – 26 lei
  • Asepta Ecrinal Crema Fortifianta pentru unghii – 32 lei
  • Asepta Ecrinal Ser Reparator cu 10 uleiuri pretioase – 22 lei
  • Asepta Ecrinal Lac Intaritor cu vitamine – 26 lei
 

You Might Also Like

8 comentarii