Signature A / Organic Hair Care

09:14:00

Dragii mei , saptamana trecuta am fost la evenimentul de lansare primului salon din Bucuresti care utilizeaza exclusiv produse organice . Evenimentul a avut loc la restaurantul Zen Sushi , unde experienta zen si arta culinara japoneza se imbina armonios si gustos.

Signature A a luat nastere in baza conceptului de Head Spa si combina aromoterapia cu tehnicile de relaxare, fiind primul salon care utilizeaza exclusiv produse organice. Faceti cunostinta cu un spatiu unde energia naturii si puritatea ingredientelor se contopesc in tratamente personalizate si intr-o atmosfera de relax si regenerare atat pentru par, cat mai ales pentru minte. 

 

Am creat acest concept din necesitatea de a delimita ingrijirea naturala a parului de cea realizata cu produse chimice. Ca trainer national pe brand-ul Oway, am observat ca in saloane, produsele organice se pierd de cele mai multe ori in multitudinea de produse chimice si, mai mult decat atat, utilizarea acestora se realizeaza simultan. Astfel, o persoana care opteaza pentru produse organice este vopsita, tratata si ingrijita alaturi de o alta persoana care foloseste produse chimice, fiind astfel expusa substantelor care pot cauza neplaceri. La Signature A, pe langa infrumusetare, ceea ce conteaza este ingrijirea ascunsa in produsele si tehnicile folosite, special create pentru a satisface chiar si cele mai exigente cerinte. Prin ambient si produsele utilizate incercam sa oferim clientelor noastre o oaza de relaxare, un spatiu intim si reconfortant, care sa le incarce cu energie pozitiva, dincolo de necesitatea si placerea de a avea grija de parul lor”, declara Adina Farcas, owner Signature A. 
 
Niciun produs din cele folosite nu contine amoniac, resorcinol, parafenilendiamina sau parfumuri artificiale, respectand fibra capilara si PH-ul fiziologic al parului si reparandu-i structura. Absenta amoniacului elimina emisiile amoniacale, oferind astfel o bunastare atat clientei, cat si tehnicianului. Toate produsele utilizate la Signature A contin numai uleiuri esentiale din culturi bio organice si biodinamice, mai exact produse realizate din plante crescute in mod natural, pe terenuri unde nu au fost folosite pesticide sau ingrasamant timp de 25 de ani. Astfel, calitatea italiana se imbina armonios cu natura, realizand efectul terapeutic dorit, la intensitate maxima si avand la baza o abordare etica, constienta si durabila.
Inca o noutate adusa de Signature A este diagnosticarea profesionala a parului si crearea traseului personalizat cu ajutorul camerei Tricho Analyzer. Scopul este de a oferi clientelor consiliere si de a propune indrumari si tratamente specializate.

Tricho Analyzer-ul afiseaza starea sanatatii pielii si a parului printr-o analiza in profunzime, utilizand o tehnologie video specializata, ce mareste pana la 200 de ori imaginea reala. Ecranul acestuia afiseaza imaginile scanate in timp real, atat stilistului cat si clientului, facand posibila identificarea dezechilibrelor parului si scalpului intr-o maniera simpla si imediata si comparand imaginile scalpului clientului cu cele din tabelul de tratament OW pentru par si scalp. Astfel, pe baza diagnosticului pus in urma scanarii cu Tricho Analyser-ul, se recomanda ulterior tratamente personalizate pentru nevoile fiecaruia.
Mai multe informatii gasiti aici

You Might Also Like

6 comentarii