#31deplacericremosso

17:24:00

                                           Ce o fi cu placerile astea? Placerile gustului!!!
 
Cremosso invita toate femeile sa savureze orice iaurt din gama Cremosso in perioada 4 martie - 3 aprilie 2016, sa aleaga una dintre cele 31 de plăceri de pe site-ul www.cremosso.ro/31deplaceri/ si sa se inscrie in concurs pe baza bonului de cumparaturi.
 
Noul Cremosso Caramel Sarat
Iar pentru un plus si mai mare de placere, am lansat noul Cremosso Caramel Sarat, cu un gust fin si provocator, care trece subtil de la dulce la sarat si ofera momente de alint, cu senzatii rafinate si placerea gustului la intensitate maxima. 
 Cremosso rasfata toate simturile femeilor si, in luna martie, am pregatit numeroase surprize. Ce zici de o experienta completa de shopping alaturi de un stilist? Sau de o zi cu un sofer personal si o masina de lux? O rochie, o pereche de pantofi, un parfum sau o bijuterie personalizate create doar pentru tine de designeri cunoscuti? Imagineaza-ti cum e sa fii transpusa intr-o opera de arta de un pictor contemporan sau sa te bucuri de o escapada la Milano. Toate acestea sunt posibile cu cele ,,31 de placeri Cremosso”.



You Might Also Like

2 comentarii