PLANTUR 39

13:05:00

Dragilor, in Romania s-au lansat produse noi , gama PLANTUR 39 , produse dedicate ingrijirii parului cu probleme si in special   dupa varsta de 40 de ani.  Dar ,desigur , le pot    folosi si persoane mai tinere.
                      Daca va preocupa problema caderii parului, va invit sa cititi cu atentie
Cafeina este binecunoscută în lumea științifică, ea fiind un ingredient activ în procesul de combatere a căderii părului. Datorită cafeinei, rădăcinile firelor de păr primesc energia necesară pentru a asigura creșterea acestora, a mai explicat Dr. Adolf Klenk.
Cu toate acestea, studiul arată că doar 6% dintre respondente consideră că stimularea celulelor este cel mai important efect al cafeinei. Mai mult, majoritatea femeilor consideră cafeina ca fiind în principal o sursă de energie suplimentară pentru organism.
Potrivit cercetătorilor, cafeina activă din șamponul Plantur39 poate pătrunde eficient în scalp datorită formulei sale speciale. Dacă șamponul este aplicat două minute pe zi, cafeina este stocată în foliculii de păr pentru cel puțin 24 de ore, efectele șamponului fiind maxime în timpul utilizării zilnice.

 
Plantur39 este o marcă de referință a Dr. Wolff Group, companie germană de familie care activează în domeniile farmaceutic și cosmetice, în peste 40 de țări.
Gama de produse Plantur39, care conține șampon cu fito-cafeină și tonic și balsam cu fito-cafeină, se adresează femeilor cu vârsta de peste 40 de ani.
În timpul menopauzei, femeile se confruntă cu dezechilibre hormonale, ceea ce afectează procesul de creștere a părului. Astfel, cercetătorii de la Dr. Kurt Wolff au dezvoltat o soluție care combate această problemă. Rezultatul îl reprezintă un complex cu fito-cafeina, care protejează rădăcina părului de impactul negativ al hormonului masculin (testosteron), atunci când nivelul de estrogen (hormonul feminin) scade.
Combinația activă de ingrediente din complexul cu fito-cafeină este indicat femeilor peste 40 de ani, în special datorită dozei potrivite de ingrediente și a formulei galenice unice.
Plantur39 este șamponul pentru femei numărul 1 în Germania, potrivit datelor Nielsen.
Pentru mai multe informații despre produs, vizitați: http://www.plantur39.ro/ro/


                  Daca va confruntati cu problema de cadere a parului, incercati aceste produse.

You Might Also Like

3 comentarii