MOTIVI Fashion / New trends

17:08:00

Luni, 7 martie, magazinul Motivi din Baneasa Shopping City, Bucuresti, a devenit pret de cateva ore locul de intalnire al iubitorilor pentru frumos. Intr-un cadru made in Italy, cele mai recente tendinte in materie de moda au fost completate de sfaturile in materie de make-up oferite de celebrul make-up artist italian Francesco Saetta, care a lucrat pentru una dintre cele mai mari case de moda din Italia, Gattinoni, iar in prezent realizeaza machiajul pentru prezentari de moda si filmari TV. 

Am aflat astfel cat de importanta este tinuta in alegerea unui machiaj si, totodata, efectul pe care machiajul il poate avea asupra outfit-ului ales. Imbinate, cele doua elemente sunt solutia pentru un look desavarsit. Sfaturile oferite de Francesco Saetta au fost sustinute de sesiunile de make-up oferite  participantelor la eveniment
 
Noile trenduri în materie de fashion primesc un refresh în noul an și aduc cu sine elemente vestimentare moderne, pe care le transpun într-o paletă largă de opțiuni accesibile oricărei femei. Astfel, moda depășește barierele tendințelor și îi oferă acesteia posibilitatea de a-și construi propriul stil vestimentar, în conformitate cu personalitatea sa. 

 
Primul trend care se face remarcat este paleta cromatică bogată în care sunt pictate piesele vestimentare. Marsala, culoarea anului 2015, este detronată în 2016 de culori precum orhidee ametist, portocaliu cadmiu, roz cuartz, albastru tropical, verde oliv și gri stormy weather. Multitudinea de culori transformă orice moment într-unul special, completat fiind de un look pe măsură. Orhideea ametist este culoarea ideală pentru rochiile de seară, transformând look-ul într-unul desprins parcă dintr-o lume de basm. Culoarea portocaliu cadmiu, în schimb, este recomandată pentru accesorii, o eșarfă sau o geantă în această culoare fiind elementul care poate pune în valoare orice ținută. Albastru tropical este alegerea perfectă pentru petrecerile din vară, fie că este transpus într-o salopetă stylish sau clasica rochie lungă. Pentru combinații armonioase, galben muștar se alătură perfect nuanțelor de verde oliv, dar și negru. 
Sezonul cald este destinat articolelor vestimentare cu imprimeu. Fie că este vorba despre rochii, topuri sau pantaloni, opțiunile sunt multe și demonstrează că nicio garderobă nu ar putea fi completă fără ele.

 
Detaliile fac diferența, iar colecția Motivi pentru acest an mizează pe funde de diferite dimensiuni. Ca accesoriu, sub forma unei eșarfe, funda este elementul care dă ținutei un look rafinat, indiferent că vorbim despre outfit-ul destinat unei zile petrecute la birou sau unei ieșiri în oraș. 

 
Tendințele 2016 pun preț pe feminitate și o pun în valoare cu piese realizate în întregime din dantelă sau, pe alocuri, cu detalii subtile dantelate. Perfectă pentru a da look-ului un aer elegant și rafinat, dantela este vedeta sezonului primăvară-vară, însă se va menține în preferințe și în sezonul rece completând topurile și cămășile, dar și articolele din tricot





 

Cu peste 400 de magazine în 32 de țări, Motivi este un brand de modă dezvoltat sub conceptul de fast fashion, creat în 1993 de Miroglio Group, unul dintre cei mai importanți retaileri din Italia cu tradiție solidă în fashion. Miroglio a fost fondat în 1884 ca magazin de textile în orașul Alba din nordul Italiei, iar, în prezent, compania a crescut la o rețea de 1.300 de magazine monobrand în întreaga Europă, dar și în celelalte continente. Motivi reprezintă stilul și designul italian, pasiunea pentru modă și dorința de a crea mereu ceva nou, de a seta trendurile. Clientul Motivi este chic, tânăr și atent la propriul look. Acesta se îmbracă pentru a ieși în evidență, dar mereu își păstrează femininatea., Motivi a intrat în piața din România în anul 2004, iar, până în prezent, are 15 magazine (București, Timișoara, Constanța, Cluj-Napoca, Iași, Suceava, Bacău, Arad, Ploiești, Pitești, Târgu-Mureș), 90 de angajați și urmează să se extindă în continuare prin deschiderea unor magazine noi sau prin relocări, punând accentul pe îmbunătățirea vizibilității și experienței clientului.



You Might Also Like

4 comentarii

  1. Great items Really interesting post...thx for sharing! kisses

    RăspundețiȘtergere
  2. i luv to see new clothing line with a unique style
    http://www.melodyjacob.com/

    RăspundețiȘtergere
  3. Am admirat mereu acest site si am vazut ca au haine deosebite doar ca ceva mai scumpe ca restul magazinelor similare gen bershk

    RăspundețiȘtergere