Beautyland by AVON

09:31:00

De 8 martie AVON Romania ne-a facut o mare surpriza si bucurie , ne-a invitat in #beautyland by Avon sa sarbatorim femeia si sa ne bucuram de o seara minunata.


Evenimentul a fost despre cum sa schimbi lumea prin frumusete, curaj, incredere , naturalete, creativitate si inca multe calitati prin care femeile sunt capabile sa faca lucruri frumoase.


Fiecare femeie e frumoasa , asta inseamna curajul , optimismul, pasiunea , creativitatea pe care o manifestam in fiecare zi . De fiecare data când constientizam asta , ceva frumos se intampla in jurul nostru. Femeile sunt capabile sa treaca peste  orice obstacol si sa renasca de fiecare data .

În această primăvară, AVON a lansat o colecție de produse dedicată frumuseții interioare, în care ingredientele principale sunt curajul, încrederea, bucuria, armonia, pofta de viață și optimismul.  Demersul AVON, care reprezintă cea de-a doua etapă a campaniei Schimba lumea prin frumusete, și-a propus să aducă in prim plan femeile obișnuite, pentru care ritualul de beauty trece dincolo de latura funcțională și are menirea de a aduce la suprafață atitudinea potrivită pentru a depăși orice provocare.

Editie limitata de ambalaje este disponibila pana pe 23 martie pe avon.ro sa contactati reprezentatii Avon
Tu ai curaj sa schimbi lumea prin frumusete ?You Might Also Like

4 comentarii