The Body Shop / Beauty News

15:53:00

Fetele dragi,iubitoare de frumos  The Body Shop are noutati pentru noi! Noutatile nu se opresc aici, in curand vom afla impreuna despre alte produse noi, dar pana atunci sa vedem despre e vorba. Sunt sigura ca veti fi incantate!
Gama Drops of Youth s-a reinoit si a introdus produse noi. Drops of Youth este o gama pentru ingrijirea tenului care se pozitioneaza acum pentru primele semne de imbatranire, cu beneficii pentru intinerirea tenului. Produsul Hero este Youth Cream, crema de zi, un produs nou, cu 98% ingrediente de origine naturala, cu celule stem din 3 plante rezistente: floare de colt din Alpii Italieni, Scaiul Dracului din Bretania, Franta si Criste Marine tot din Bretania.



Din gama, 2 sunt produse noi, Youth Cream si Essence Lotion, din produsele vechi masca Bouncy Sleeping Mask este cu ambalaj renovat, iar celelalte 2, tratamentul Youth Concentrate si tratamentul pentru ochi Youth Eye Concentrate, vor ramane in ambalajele vechi acum, urmand ca in decursul acestui an sa fie renovate si ele.
Descoperiti intreaga gama in magazine sau online . Un ten mai suplu, mai catifelat, mai intinerit nu mai este un mit!






You Might Also Like

4 comentarii

  1. Lovely post dear! Have a great weekend! целую)

    RăspundețiȘtergere
  2. Prima data mi-am cumparat produse Body Shop din Austria si am fost tare incantata. Platesti ceva mai mult pentru ele dar merita. Produsele sunt calitative si spornice. Consider ca este un mare plus ca si-au deschis magazin online

    RăspundețiȘtergere
  3. Cred ca am vazut produsele astea prin magazinele The Body Shop, dar nu le-am incercat. Am un magazin The Body Shop in drumul meu spre serviciu, si le vad in vitrina in fiecare zi.
    Am fost de curand la The Body Shop si am facut niste cumparaturi, si mi-am luat noul parfum Black Musk, un gel de dus White Musk si un ulei de parfum White Musk.

    RăspundețiȘtergere
  4. sunt foarte calitative, imi plac tare mult!

    RăspundețiȘtergere