#HowToBeSingle ... and happy / Movie Night Out

17:14:00

Aseara am fost la film cu Pety , ne-am distrat de minune ,pentru ca tare ne-a placut noul film How to Be Single !
Asa ca imi permit sa va recomand aceasta comedie romantica ,indiferent daca sunteti singuri sau singuri in doi sau in doi si romantici ,pentru ca filmul ne invata cum sa pretuim fiecare moment al vietii si sa ne bucuram indiferent de starea civila.
Sunt unii care se bucură de singurătate, alţii care sunt de-a dreptul nefericiţi şi mai sunt şi... Alice, Robin, Lucy, Meg, Tom sau David…
New York-ul este plin de singuratici care tânjesc după sufletul pereche, după o relaţie amoroasă, după o idilă sau măcar ceva asemănător. Astfel, între texte de agăţat şi aventuri de o noapte, toţi aceşti oameni necăsătoriţi trebuie să înveţe cum să fie singuri şi fericiţi într-o lume în care definiţia iubirii se schimbă în permanenţă.
Oraşul care nu doarme niciodată poate fi o sursă inepuizabilă de distracţie pentru cei care vor şti să se bucure de moment.
Din 12 februarie la cinema, comedia „Cum să fii singur şi fericit” o readuce în rol principal pe Dakota Johnson, de această dată alături de Rebel Wilson, Alison Brie, Damon Wayans Jr. şi Leslie Mann, sub îndrumarea regizorală a lui Christian Ditter.
                                                                Pupici, weekend placut!


You Might Also Like

3 comentarii

  1. sunteti adorabile amandoua, ma bucur pentru voi!!

    RăspundețiȘtergere
  2. M-ai facut curioasa, o sa ma uit si eu la filmul asta cu prima ocazie. :)
    Xoxo, Victoria

    http://fashionstylebeautyandmore.blogspot.ca/

    RăspundețiȘtergere