British Elegance / Russell Hobbs

19:15:00

Da, cand ma gandesc la  Russell Hobbs , eleganta britanica este cuvantul de ordine. Un brand de traditie, unul din cele mai vechi producatori de aparate de uz casnic si lider absolut in Marea Britanie.
Acest brand este disponibil de ceva timp si in Romania , asadar ,  traditia si eleganta ideala britanica infrumuseteaza bucatariile romanilor cu mare succes.
Russell Hobbs imi este si mie familiar demult, pentru ca am doua blendere [mai mare si mai mic] , un fierbator Chester si o frumusete de ceainic-fierbator Legacy Red . Mai am un mixer si cam atat deocamdata.
De ce am ales tocmai Russell Hobbs? Asa cum spuneam, aparate de uz casnic elegante ,frumoase, practice  si de o calitate exceptionala ,infrumuseteaza orice bucatarie , dar si ne face viata mai usoara.


Istoria brandului incepe in 1952 , atunci cand doi prieteni Bill Russell si Peter Hobbs au decis sa lanseze primele cafetiere din lume , cafetiere capabile sa mentina bautura calda.
In 1955 Russell Hobbs a prezentat lumii primul ceainic electric din lume , model K1. Compania Russell Hobbs a castigat instantaneu popularitate , datorita tehnologiei avansate si designului unic.
Aparate elegante in bucatarie - asta e despre Russell Hobbs ! Compania a facut si face tot posibilul sa asigure o viata mai placuta si mai usoara . In fiecare sezon acest brand lanseaza colectii uimitoare tematice cu un design inovator unic.
Produse pentru mic dejun - fierbator, prajitor de paine si filtru de cafea ,exista in aproape fiecare casa din Marea Britanie .



Dar in portofoliu companiei sunt o multime de produse pentru uz casnic [la care visez si eu pentru a mi usura curatenia casei] - mopuri cu aburi, aspiratoare pentru geamuri , fier de calcat . Sau un gratar pentru prepararea mancarurilor mai sanatoase.
Probabil ati vazut pe FB si Instagram - Russell Hobbs Romania ne-a invitat la traditionalul ''five o ' clock tea '' intr-o locatie exceptionala - British Gallery, unde traditia britanica respira prin toti peretii [daca cautati cadouri inspirate englezesti, sau va plac ceaiuri englezesti Taylors si multe altele ,aici e locul]
Am petrecut cateva ore placute intr-o atmosfera traditionala british  la un ceai senzational si m-am incarcat de energie pentru urmatoarea saptamana.
Russell Hobbs este brandul meu preferat pentru ca nu ai cum altfel . Calitatea exceptionala si un design unic nu m-au dezamagit niciodata!




You Might Also Like

5 comentarii

  1. Ce frumos arata, sunt fancy, te pup <3

    RăspundețiȘtergere
  2. noi avem prajitor de paine, e tare frumos si practic. acum vreau mai multe ,imi trebuie fierbator si mixer. Luana

    RăspundețiȘtergere
  3. Imi place designul acestor produse. Am vazut ca se gasesc la Billa si le poti achizitiona cu puncte si economisesti cativa banuti! Mi-ar trebui un prajitor de paine ;)

    RăspundețiȘtergere
  4. Great items Really interesting post...thx for sharing! xx

    RăspundețiȘtergere