FLORMAR Cosmetics / haul , review

11:05:00

Am primit o surpriza de sarbatori din partea FLORMAR Romania , a fost o surpriza tare placuta . Mai ales ca am fost tot plecata, dar cadoul m-a asteptat. In punguta erau mai multe produse , dar o sa va prezint doar cateva,pe care deja le-am incercat
Nu stiam ca a aparut noul fdt , dar iata , l-am descoperit. Always in shape foundation - noul fdt FLORMAR , probabil ca face parte dintr-o colectie noua,inca nu am studiat,trebuie sa trec pe la magazin.

Always in shape foundation! Acest fond de ten asigura un aspect neted,fara a incarca porii,datorita texturii de gel. Contine Aloe Vera pentru efect calmant,tenul va fi mat,catifelat (nu reflecta luciu). Folosirea acestuia se va face cu ajutorul pensulei flormar cu spatula pentru aplicare perfecta.Mai intai cu ajutorul spatulei scoateti din recipient cantitatea necesara,dupa care intindeti cu ajutorul pensulei prin miscari circulare. Se poate folosii pentru toate tipurile de ten. RECOMANDARI:a se tine departe de caldura si razele directe ale soarelui.Inchideti ermetic dupa fiecare utilizare.



Descrierea oficiala suna extrem de bine. Si la fel de bine suna parerea mea.
Intradevar , are textura fina, spuma-gel , care se aplica si se intinde usor [eu aplic cu degete] . Intradevar, netezeste porii ,ofera un aspect catifelat. Nu are acoperire mare , mai degraba mica spre medie, dar uniformizeaza culoarea tenului frumos.
Culoarea prezentata este 6/arven, o culoare cu subton galben, nu e inchisa, se potriveste perfect daca folositi nuante naturale beige. Nu este chiar super rezistent, dar asta depinde de baza de machiaj si de cum aveti tenul. Deci, daca nu aveti nevoie de acoperire si doriti un aspect natural, cred ca acest fdt va fi perfect. Incercati in magazine textura si mai multe nuante.

Invisible Loose Powder - pudra pulbere transparenta pentru setarea machiajului . Nu sunt mare fan pudrelor-pulbere , dar am folosit-o. Nu o folosesc zilnic, mi-e putin incomod,prefer pudre compacte , dar pot sa va spun parerea mea.
Pudra este de culoare alba, dar aplicata devine transparenta. Imi place ca are inclus aplicator -puf , imi place ca nu se imprastie,pentru ca are orificii prin care se dozeaza perfect. Pudra netezeste tenul , matifiaza si seteaza machiajul foarte bine, cu ea machiajul devine mult mai rezistent. Imi place ,doar ca pentru mine e putin incomoda . Daca preferati pudre-pulbere , poate fi o pudra ideala.
Rotating High Performance mascara - nu e din colectie noua, am auzit despre ea demult. Si prima data am auzit despre ea de la o pacienta ,pe care am intrebat-o ce are pe gene. Avea gene lungi,curbate ,perfect separate ,arata superb. Tot am zis ca o cumpar, dar cate si mai cate am de folosit.. Si iata, bucuria mea , a venit aceasta mascara la mine.
Asa cum reiese din denumire,este mascara rotativa. Dar se poate folosi si fara actionarea butonului de rotire. Are doua directii de rotire , viteza e mica, astfel ca fiecare geana va fi ''in lucru'' . Nu mi-a iesit perfect de la inceput, trebuie sa inveti putin s-o manevrezi,dar efectul merita. Curbeaza si alungeste genele minunat ,volumul inca   nu am reusit sa obtin, cred ca dupa ce va sta putin,va fi si volum.Mi-a placut mult
Ce nu am inteles eu , este Make-Up Fix Spray. Arata exact ca un fixativ, are get foarte puternic si deloc fin. Dar si miroase aproape ca un fixativ pentru par. Nu mi-a placut sau poate nu l-am inteles. L-ati folosit?
In general, FLORMAR are niste produse foarte bune - ojele lor sunt fara concurenta , fdt mat e preferatul meu ,are rujuri foarte bune din diverse game.. Si ce imi place mie, ca scoate noi colectii foarte des. Desigur, ca in fiecare brand,exista produse bune si mai putin reusite . Dar toate suntem diferite si cu siguranta,fiecare femeie isi va gasi la FLORMAR produse potrivite. Voua ce va place din Flormar Cosmetics?





You Might Also Like

6 comentarii

  1. Really interesting post...thx for sharing Stella! Have a great week! kisses

    RăspundețiȘtergere
  2. Интересная марка косметики, я не пробовала)) Хорошей недели, Стелла!

    RăspundețiȘtergere
  3. Am primit si eu mascara asta si imi place! E chiar interesanta si am folosit-o chiar cand am primit-o! :D
    Pudra nu am testat-o inca, pentru ca am primit una si de la Mustaev si asadar nu vreau sa ma umplu de pudre pulbere, insa eu prefer pudrele pulbere. Desi de multe ori aleg pudra compacta de la Farmasi, pe care o aplic mereu cu pensula, pentru ca nu incarca tenul!
    Cat despre fixatorul de machiaj...nu stiu ce sa zic...mie imi place momentan. O sa-l mai testez!
    Pupici

    RăspundețiȘtergere
  4. Foarte interesant conceptul rimelului! o sa il caut si eu cand ajung la un stand Flormar!

    RăspundețiȘtergere
  5. Fondul de ten il am si eu, dar nu l-am incercat. Acum m-ai facut curioasa. Mascara rotativa este dementiala. Imi place maxim :)
    Te pup

    RăspundețiȘtergere