KIEHLS / Midnight Recovery Concentrate

19:49:00

   Astazi vreau sa va prezint un produs-legenda brandului KIEHLS- Midnight Recovery Concentrate 
De ce e produs-legenda ? Pentru ca acest produs a castigat 50 de premii internationale in industria cosmetica ,pentru ca este favorit multor celebritati si beauty-bloggerilor , pentru ca formula sa unica - concentrat fara apa 99,8 % compus din uleiuri esentiale naturale si extracte din plante chiar functioneaza!



Acest produs este conceput pentru utilizarea pe timp de noapte, atunci cand pielea este mai receptiva la reinnoire si restaurare.Hidrateaza intens, restabileste bariera pielii si ajuta la refacera tenului ,astfel ca dimineata pielea devine mai elastica, mai neteda ,mai moale. Nu contine parabeni, apa, uleiuri minerale si parfum.
Aici am prezentat cateva produse Kiehls si ce e interesant si pentru mine - toate mi-au placut. Cam greu sa-ti placa chiar totul de la acelasi brand, dar asta e adevarul....
Si ce e bine in magazinele KIehls , ca intodeauna veti beneficia de analiza pielii , consultanta profesionala si mostre. Inainte de a incerca orice produs,puteti sa cereti mostre .

Stiti ce vrea sa va spun ? Ca acest produs trebuie sa aiba fiecare femeie!!! Este absolut genial. E un ulei care intra extrem de rapid in piele [dar nu uitati de masaj si gimnastica faciala] . Nu lasa nicio urma grasa, lipicioasa sau neplacuta. Si intradevar, dimineata tenul arata foarte bine! Must have! Am spus tot.

You Might Also Like

8 comentarii