Favoritele lunii octombrie

13:01:00

Titlul acesta este foarte popular pe bloguri, asa ca am hotarat sa fac si eu favoritele. Desigur, selectia e mica, am folosit mult mai multe produse , dar le lasam pe alta data.
Asadar
Crema de corp Angel / Therry Mugler
Angel este unul din parfumurile mele preferate,in orice anotimp. Luna aceasta am folosit des aceasta crema de corp , care are un miros identic cu parfumul. Nici nu mai trebuie sa te mai parfumezi. Nu prea merge pentru sezonul cald,e prea puternic mirosul , dar acum e perfecta.Ambalajul e superb, poate infrumuseta orice baie.


Crema de fata LÓreal Revitalift Laser x3
Am descoperit-o recent si imi place la nebunie. Totul, de la textura ,miros ,ambalaj pana la aplicare si senzatia de ten odihnit  si fresh.
Primer pentru fata MUFE smoothing primer step 1
O am de ceva timp , revin din cand in cand la ea. Ofera un aspect netezit tenului , minimizeaza porii, fdt se mentine mai bine .
Primer pentru ochi Too Faced 
Este cel mai bun primer pentru fard de ochi . Pentru mine mai bun decat UD
Fond de ten LÓreal Accord Parfait
Varianta noua ,relansata, dar nu mi se pare ca difera mult de cea veche. V-am mai povestit despre el si pe youtube . Imi place mult, e perfect pentru uz zilnic, uniformizeaza frumos nuanta tenului, acoperirea este medie, ofera un aspect natural si sanatos tenului

Pudra MAC Studio Fix
Cel mai des am folosit aceasta pudra . Imi place mai mult varianta Skinfinish Mineralize, o sa ma intorc la ea cand se va termina asta. Imi place si asta,pentru ca are acoperire si matifiaza , dar in comparatie cu mineralize da un aspect mai incarcat.
Fard de pleope Babor
Un fard mono in nuanta maro-gri inchis, foarte frumoasa . Cu o textura satinata,foarte pigmentat si rezistent. Il gasiti la Top Line
Fard de pleoape Douglas 
Nuanta lui este perfecta pentru fard de obraz, asa si il folosesc. Mat si rezistent
Mascara Maybelline Lash Sensational
O ador, ofera un volum incredibil genelor, asa cum imi place.Totusi,poate lasa urme pe pleoapa superioara
Mascara   Melkior I feel pretty
Este mascara din noua colectie Melkior,pe care am descoperit-o recent, dar am indragit-o imediat pentru ca alungeste si ofera volum genelor. Este rezistenta, nu pateaza pleoapele
Ruj Maybelline Color Sensational [ 250 mystic mauve]
Un ruj minunat,purtabil de zi cu zi , nuanta e superba,un roz natural.Miroase a bombonici si hidrateaza buzele.
LÓreal Color Riche Extraordinaire[500 molto mauve]
Un ruj lichid fabulos, imi place mult. Hidrateaza, da senzatia de volum, netezeste buzele si arata...extraordinar.
Parfum Flower Bomb Elixir / Victor&Rolf
Iubesc toate variantele Flower Bomb si cu asta am spus totul

Parfum The Body Shop Black Musk
Parfumul din noua colectie TBS , mirosul lui e perfect pentru sezonul rece. Chiar ma vindeca cand am stari de neliniste sau dureri de cap...

Avem ceva in comun?

You Might Also Like

15 comentarii

  1. Si eu folosesc acelasi primer pentru ochi, de la Too Faced, si il consider mai bun ca UD si eu! Am vrut sa incerc mascara-ul de la Maybelline, dar nu am apucat inca :D :*

    RăspundețiȘtergere
  2. Și eu ador parfumul Flower Bomb în toate variantele, e cu adevărat special! Pupici

    RăspundețiȘtergere
  3. Avem în comun rimelul Lash Sensational, e foarte mișto! Eu n-am avut însă probleme să mi se transfere pe pleoapa superioară sau sub ochi.
    Din păcate mie baza de la Too Faced nu mi-a plăcut, n-a făcut față pleoapelor mele uleioase. :( Nici parfumul de la TBS nu mi s-a potrivit mie, dar mi s-a părut totuși interesant.
    Pupici

    RăspundețiȘtergere
  4. Interesting beauty products. I like MUFE Step1. kisses

    RăspundețiȘtergere
  5. Si mie imi place mascara Melkior, dar si pudra MAC sau fardurile Babor! Te pup!

    RăspundețiȘtergere
  6. nice collection
    new post;
    http://melodyjacob1.blogspot.com/2015/11/fall-favorite-lace-up.html

    RăspundețiȘtergere
  7. Foarte faine toate produsele, m-ai facut curioasa in special cu parfumul ala de la The Body Shop, o sa-l incerc si eu. :)
    Xoxo,

    RăspundețiȘtergere
  8. Avem in comun niste dorinte-intentii ale mele. :))
    As vrea sa incerc acea crema L'Oreal, poate ma convinge sa mai renunt la ceea ce folosesc on and on and on - Gerovital H3 Evolution, crema hidratanta. Si as incerca si fdt L'Oreal, tot cu scopul de a incerca sa detronez ceva - stii deja: Natural Fix - Radiant!
    Foarte utila postarea! Eu am renuntat la a scrie despre preferate, nu reusesc sa mai reiau (m-am rupt de ea) dar imi place sa o citesc pe alte bloguri!
    Pupicei, draga Stella!
    Ilda
    Lavender Thoughts

    RăspundețiȘtergere
  9. Ilda, incearca. nu te crampona in gerovital, vezi ca avanseaza lucrurile. si schimba fdt, ca de cand te stiu tot radiant aud. pupp

    RăspundețiȘtergere
  10. In perioada asta si eu folosesc rujul Color Riche de la L'oreal si mascara Maybelline Lash Sensational, imi plac mult. Jos palaria pentru parfumul Angel, l-am purtat acum cativa ani pana sa ma indragostesc de Alien Essence Absolue. Flower Bomb e modern, la fel un parfum excelent nu degeaba are mii si mii de fani in intreaga lume.

    RăspundețiȘtergere
  11. Mascara de la Maybelline...am momente cand imi place mult si momente cand nu prea...desi a ajuns la favorite pentru genele pe care mi le face, are si puncte mai slabute. Per total, imi place! :D
    In rest, nu am incercat altceva.
    Te pup

    RăspundețiȘtergere