Alessandro Safina la Bucuresti si o surpriza

10:09:00

Dragii mei cititori , cu mare incantare va anunt, ca celebrul tenor italian Alessandro Safina va concerta pe 21 decembrie la Bucuresti !
Alessandro Safina este unul din cei mai cunoscuti tenori ai lumii si iata , revine in atentia publicului din Romania cu un concert extraordinar de Craciun .
 Cu un repertoriu special dedicat sarbatorilor de iarna, mult indragitul artist va evolua in acompaniamentul celor 74 de muzicieni profesionisti – cunoscuti sub titulatura, The Alexander Symphony Orchestra.


Vocea sa limpede, puternica si senzuala, timbrul impecabil si abilitatea impresionanta de a-si transforma si folosi vocea asemenea unui instrument sunt calitati care ii permit celebrului artist sa imbine cu succes opera cu genurile pop, jazz, blues sau rock.

Alessandro Safina are o cariera stralucitoare in lumea operei, concertand, cu casa inchisa, pe cele mai prestigioase scene de profil. Tenorul italian a cunoscut o crestere a popularitatii la inceputul anului 2000, cand a combinat muzica clasica cu cea pop pentru a crea un nou stil, greu de incadrat - "Opera-Rock"- dupa cum il numeste el insusi.


Single-ul "Luna" a stationat atunci in varful topurilor timp de 14 saptamani.
Alessandro Safina a colaborat cu numerosi artisti internationali, printre care Elton John, Carlos Santana, Rod Stewart, Miriam Stockley, Sarah Brightman, José Carreras sau Mario Frangoulis. Concertele lui sunt sold out, publicul de pe toate continentele aratandu-se de-a dreptul fascinat de muzica sa.
Si acum surpriza!  Impreuna cu organizatorii concertului va oferim 2 bilete la acest concert minunat! Lasati un comentariu la aceasta postare , saptamana viitoare voi anunta cine va merge la concert!
Multumesc tuturor pentru înscrierea la concurs! Urmeaza un concert Charles Aznavour la anul , stay tuned!
La concertul Alessandro Safina merge..... CAMELIA!!! Felicitari, ne vedem la concert!

You Might Also Like

8 comentarii

  1. Ar fi cel mai frumos cadou de Craciun ever sa-l aud cantand :)

    RăspundețiȘtergere
  2. Are o voce superba, asa ca mi-ar placea sa merg :D

    RăspundețiȘtergere
  3. Imi plafe acest tenor foarte mult! Pe langa vocea deosebita, arata si intr-un mare fel....Mi-as dori mult sa merg cu sotul meu la concert, sa fie un cadou pentru noi doi! Multumesc, Ramona, marex12ro@yahoo.com

    RăspundețiȘtergere
  4. Am fost cu mama la concertul din 2012 si mi-a placut la nebunie, are o voce care te duce direct intr-o alta lume. Am vrut sa iau bilete si anul asta, dar au intervenit altele si n-am mai respectat traditia de a merge la cel putin un concert in fiecare an in perioada sarbatorilor.

    RăspundețiȘtergere
  5. WAW....ASTA DA SURPRIZA.....VREAU SI EU. NU L-AM VAZUT LIFE NICIODATA....DOR LA TV SI PE YOUTUBE.....

    RăspundețiȘtergere
  6. Ce surpriza frumoasa, multumesc, de-abia astept. :)

    RăspundețiȘtergere