Somnul odihnitor cu SEDIVITAX

08:57:00

Cunoastem toti importanta somnului.  Asta poti sa intelegi cu adevarat dupa cateva zile de nesomn . Pe langa semnele evidente cum ar fi somnolenta si senzatie de oboseala constanta , pierderea capacitatii de concentrare , iritare te fac pur si simplu  ''neom'' .

Lipsa frecventa de somn puternic si sanatos poate afecta serios starea generala a organismului , scade imunitatea si de aici multe alte complicatii.Ca medic stomatolog pot sa va spun ca studiile arata ca la oameni care sufera de insomnii se dezvolta rapid boala parodontala .
In schimb, somn linistit si sanatos poate ajuta la prevenirea multor boli precum afectiuni cardiovasculare, nevroze ,obezitate , depresie ..In general , unui om adult sunt suficiente 7-8 ore de somn nocturn
Nu intodeauna reusim sa dormim bine si odihnitor in timpul noptii pentru ca ne influenteaza mai multi factori precum stresul si grijile zilnice . Dar cel mai important e ca multa lume nu constiintizeaza aceasta problema !
Somn odihnitor este esential pentru sanatatea umana , este fiziologic necesar si o conditie importanta pentru sanatatea mentala si fizica!

Si eu am cateodata probleme cu somnul , ma chinui sa adorm , visez cosmaruri si prin urmare , a doua zi sunt foarte obosita . Iata ca ABOCA SEDIVITAX m-a ajutat! Va spun sincer , am inceput sa iau pastile Sedivitax de cateva zile si am simtit diferenta.
In primul rand -nu creaza dependenta si somnolenta in timpul zilei. Apoi , ingredientele sunt 100% naturale -
Floarea pasiunii , Valeriana ,Mac californian si Roinita .Si am un somn cu adevarat odihnitor.


Aboca, nr. 1 pe piata suplimentelor alimentare din Italia, nu este o companie oarecare, ci este un proiect de viata. Viziunea Aboca este sanatatea omului in echilibru cu cea a naturii si de aceea, produsele sunt obtinute din materie prima de calitate provenita din culturi ecologice. Natura, inovatie, optimism si cercetarea calitatii sunt atributele care definesc Aboca.

 
Linia Sedivitax nu face exceptie si impartaseste aceleasi valori. Prin eficacitatea demonstrata de studii clinice, Sedivitax amelioreaza considerabil simptomele cauzate de stres si favorizeaza un somn linistit si odihnitor. Datorita ingredientelor naturale precum Floarea-pasiunii, Valeriana, Mac californian si Roinita, produsele dau o actiune dubla atat asupra calitatii somnului nocturn, cat si asupra starii de spirit din timpul zilei. Aceasta actiune dubla este esentiala pentru starea echilibrata de liniste necesara somnului fiziologic.
Multi factori legati de activitatile cotidiene influenteaza crearea unor conditii de stres, iar in perioada de vara tulburarile de somn sunt si mai frecvente. Disconfortul termic sau schimbarea mediului si a rutinei zilnice in vacante sunt cauze des intalnite ale insomniilor. Comportamentele din timpul zilei pot fi foarte importante pentru a favoriza un somn cu adevarat de refacere. Un mod de a imbunatati calitatea somnului consta in efectuarea unui set de exercitii fizice (yoga, gimnastica de relaxare) inainte de culcare, impreuna cu administrarea produsului Sedivitax
Eu am luat o pastila dimineata si una seara . Doar capsule, ceai deocamdata nu am incercat. Ma simt foarte bine si chiar am avut un somn linistit noaptea. Va recomand! Toata gama se gaseste in farmacii.

 

You Might Also Like

7 comentarii

  1. Interesant produs...deocamdata nu am asemenea probleme...din contra :)

    RăspundețiȘtergere
  2. Uffff de cand cu canicula asta,am nevoie :)))),pup

    RăspundețiȘtergere
  3. La cat de prost dorm in ultima vreme, cred ca ar trebui sa imi cumpar si eu acest produs! :*

    RăspundețiȘtergere
  4. Good to know! Retin si i-l voi recomanda mamei, are de multa vreme un somn deficitar! Interesanta informatia referitoare la insomnii si boala parodontala! Multumesc pentru prezentare, draga Stella! :)
    Pupici!
    Ilda
    Lavender Thoughts

    RăspundețiȘtergere