Gradina Inteligenta

18:36:00

Dragii mei, tocmai m-am intors dintr-un loc minunat - Gradina Inteligenta si vreau sa va povestesc si voua despre experienta mea.
  Mi-am facut timp ca sa ajung aici si bine am facut,pentru ca relaxarea in mediu naturii este de nepretuit !
În apropierea Bucureştiului, în Bolintin Vale, nu departe de albia Argeșului, profesorul Ancu Dincă a creat, pe o suprafață de 4.500 mp, Grădina Inteligentă.
Proprietarii Gradinei Inteligente impreuna cu managerii Elcomex ne-au invitat sa petrecem aceasta zi torida in acest loc minunat , sa degustam legumele proaspat culese din gradina si branzeturi din lapte de capra specialitatea Elcomex.

In aceasta Gradina Inteligenta , de fapt pe un teren generos de 4500mp , se cultiva rosii,castraveti, ceapa, vinete, ardei , se cultiva pe un sol curat biologic, niciodata   tratat chimic , cu ingrasamant natural. Iti dai seama imediat cand culegi niste rosii din gradina si le mananci asa, nespalate ,exact ca pe vremuri in gradina bunicii. Gustul inconfundabil de rosii pe care incepem sa-l uitam.....
Ce m-a bucurat mult e ca putem comanda orice din productia Gradinei  direct prin telefon   si sa le ridicam din Bucuresti  sau daca ai drum     spre Bolentin Vale poti culege direct din gradina ce doresti. Telefonul il gasiti pe pagina lor de FB.

Asa cum v-am spus, am degustat astazi si branzeturile de capra Elcomex . Nu sunt eu adepta lactatelor, dar sincer, acestea chiar sunt deosebite. Cel mai mult mi-a placut specialitatea Caprigiano, un fel de parmezan din lapte de capra, e de fapt un produs unic in lume. Este super, super     bun, neaparat sa-l cautati prin supermarketuri.
Fabrica de nutreturi si ferma de capre Elcomex Agroindustrial se afla in comuna Nicolae Balcescu din judetul Constanta . 4000 de capre din rasele Alpine French si Saan en Bread produc 50 de tone de lapte pe zi din care se fac produse lactate si specialitati bio precum kefir, lapte batut, branzeturi, telemea, etc . Sa cautati neaparat,pentru ca sunt foarte gustoase!
Ma bucur tare mult ca mi-am petrecut aceasta zi torida in acest loc minunat , acum am de unde lua legume proaspete si sigure .





You Might Also Like

8 comentarii

  1. Cat de bine arata rosiile,cu siguranta merita sa comandam de la ei produse sanatoase :) Pupici

    RăspundețiȘtergere
  2. Rosii adevarate si branza de capra, meniul meu preferat vara. Multumesc de info, ma uit pe pagina lor sa vad cum pot comanda

    RăspundețiȘtergere
  3. Vaiiii rosiile arata exact ca in copilaria mea,probabil si gustul este la fel <3,pup

    RăspundețiȘtergere
  4. Great post and amazing pictures :)...thx for sharing Stella!
    kisses

    RăspundețiȘtergere
  5. ce loc interesant! noi avem gradina, nu foarte mare dar suficienta pentru cultivat rosii si ardei si apreciez asta!

    RăspundețiȘtergere
  6. Mmm, mi-a lasat gura apa! :) Omul sfinteste locul, asta e zicala potrivita pentru asa ceva! Ma voi uita de Caprigiano, n-am incercat!

    Pupicei, draga Stella! :)
    Ilda
    Lavender Thoughts

    RăspundețiȘtergere
  7. Ce de bunatati "ca la mama acasa" super tare, multumim pt informatie :*

    RăspundețiȘtergere