DreamScreen / Benefit Cosmetics

17:45:00

Fetele dragi, astazi vorbim despre protectia solara . Protectia , ce in mod normal trebuie s-o avem tot anul, dar putine dintre noi respecta aceasta regula. Recunosc , si eu nu ma dau cu SPF tot anul. Chiar daca stiu ce inseamna consecintele , asa e omul...
Poate problema e ca multe dintre noi nu gasim o crema cu SPF potrivita , ba nu se potriveste textura , ba e prea lipicioasa, lasa urme albe , ba nu se aseaza fdt bine deasupra , multe .. Dar totusi trebuie sa avem grija de pielea noastra ,pentru ca soarele e bun, dar e nemilos . Consecintele le stim cu totii si apoi luptam cu ele.
Mai bine prevenim , nu e asa?
Am descoperit un produs pentru protectia solara genial.  Genial ca textura si cum se comporta cu tenul .
E vorba despre Dream Screen Benefit Cosmetics. Se gaseste exclusiv la Sephora ,pretul e destul de maricel[cam 170 lei] , dar nu facem economii cand e vorba de sanatatea pielii.
Dream Screen  face parte din gama de ingrijire Benefit - Specialist , in aceasta gama se gasesc mai multe produse de ingrijire foarte bune.
Nu o sa descriu ingredientele la nivel molecular  , pentru mine e important daca produsul se comporta bine pe pielea mea .


- Produsul are 45 ml si vine in ambalaj tare dragut , ca toate de la Benefit.
- SPF 45 +++ , spectrul larg de protectie solara
- Textura foarte usoara , invizibila cu finish mat [ trebuie agitat bine ambalajul inainte de aplicare]
Intradevar, textura este foarte usoara , nelipicioasa, lichida. Dupa aplicare nu se vede deloc pe fata si ofera un aspect mat , dar in acelasi timp tenul se simte hidratat si matasos. Orice fdt se aseaza perfect . Sincer, nu am mai intalnit creme cu SPF cu o textura asa placuta si cum se comporta pe parcursul zilei. Cred ca e salvare pentru tenuri grase , dar e potrivit pentru toate tipurile de ten. Pentru mine personal e un produs genial si mi se potriveste 100% . Incercati!




                                                             Este Dream Screen un vis? Da!




You Might Also Like

8 comentarii

  1. Super produs,dar cam scumpicel intr-adevar.Pup <3

    RăspundețiȘtergere
  2. Great review sweetheart...thx for sharing!
    kisses

    RăspundețiȘtergere
  3. am incercat crema lor de ochi si mi-a placut, sigur si aceasta e foarte buna. te pup

    RăspundețiȘtergere
  4. Benefiturile mele dragi :)
    cam as vrea!

    RăspundețiȘtergere
  5. Mie imi place cum arata produsul, iar capacul pare din pluta sau lemn ceva! :)

    RăspundețiȘtergere
  6. Aha, acum ca am citit la tine despre el parca ma tenteaza si pe mine.Mai ales ca are finish-ul mat..am inceput sa apreciez din ce in ce mai mult finishul mat al produselor cu SPF, in principal pentru ca nu foarte multe il au.Merci de review!

    RăspundețiȘtergere
  7. ai dreptate, chiar daca este putin cam scump este foarte bun!

    RăspundețiȘtergere