Beauty favorites / Skin care

19:09:00

Dragele mele , de data asta nu e despre  makeup . Despre produse de ingrijire pe care le folosesc la acest moment. Testez si folosesc multe produse , unele imi plac sau mi se potrivesc si altele nu . Toate suntem diferite , de aceia ce imi place mie,poate sa nu-i placa altcuiva . Eu va arat astazi doar cateva produse si parerea mea despre ele.
Incepem cu vitamine . Incerc sa mananc sanatos cat de cat,in orice caz moderat , sa dau organismului meu aportul necesar de vitamine si nutrienti, dar vitaminele au un rol suplimentar si ajuta si mai mult organismul sa functioneze bine.
Am descoperit nu demult vitamine Jamieson , renumitul producator canadian de vitamine si suplimente . In acest moment iau Ginseng si Seleniu[ le gasiti la Help Net] . Si intrucat m-am confruntat cu o alergie sezoniera [rinita alergica] , va recomand acest preparat  Alergy Stem[ il gasiti la Plafar] ,un produs 100% natural din amestec din plante, care m-a ajutat mult.
Continuam cu ingrijirea tenului   si iata apa micelara Rexaline [ brand exclusiv Sephora] ,


 cu proprietati hidratante pentru toate tipurile de ten . Demachiaza foarte bine   machiajul ochilor , nu usuca tenul.    Totusi, voi face o remarca - daca nimereste in ochi cumva direct , ustura un pic . Tocmai am terminat    apa micelara Eucerin , care mi-a placut mult mai mult! Dar acum sunt multumita si de Rexaline ,doar sunt atenta sa nu patrunda chiar in ochi.
Skin Perfecting 2% BHA Liquid  este nelipsit din ingrijirea mea zilnica de cand am descoperit Paula"s Choice [ toate produse PC gasiti in Romania aici ] . Folosesc  acest produs in fiecare seara , pur si simplu cred ca intradevar tenul meu arata mai bine.
Continuam cu mastile. Imi plac tare mult, am multe si diverse , le folosesc des. V-am scris nu demult despre masca Freeman , este geniala , nu am mai pus-o in poza , daca va intereseaza, dati cautare pe blog.

Iubesc mastile Dizao , foarte bune, foarte utile cu rezultate imediate [le gasiti aici ] . Sunt masti naturale , tip servetel imbibat cu substante active si in plus au si un serum care se aplica dupa ce se scoate masca. Love!
Si nelipsitele ,faimoasele masti GlamGlow [ exclusiv Sephora] , nu stiu ce fac ,dar sunt fantastice.
Aceste sunt cremele pe care le folosesc acum. De fapt StriVectin folosesc cam mereu . Produsele StriVectin sunt renumite pentru actiunea lor anti-aging si formule patentate . Nivea Serum Pearls  este o crema de zi foarte buna, ofera hidratare,dar si matifiere . Nr 7 Protect&Perfect Serum imi place tare mult si e pacat, ca produsele cam dispar din Romania,poate mai gasiti in Sensi Blu ce a mai ramas, chiar la reduceri. Foarte fin, hidratant ,netezeste tenul , imi place mult. Si crema pentru conturul ochilor Embryolisse . Nu se gaseste la noi, eu am luat-o din Franta. Produse Embryolisse sunt foarte populare in strainatate. Crema e destul de densa si nutitiva. Va dati seama ca nicio crema nu va netezi ridurile, dar macar mentinem situatia.
Imi place tare mult si Glow Boosting Vitamin C de la The Body Shop. O crema  lejera,potrivita pentru zi si ca baza de machiaj, ofera tenului tern si obosit o doza de luminozitate!
Iubesc si balsam de buze. Din pacate , nu imi place Carmex, cel faimos . Nu imi place acel gust pregnant de mentol si nu mi se pare ca face minunu. In schimb , balsam de buze Eucerin face minuni, la fel si Blistex 
 
Fara miros, hidrateaza bine buzele , nu lasa dunga albicioasa     , imi plac ambele foarte mult.
Si produsul favorit de cand il am [v-am scris deja despre el, cautati pe blog] - Dream Screen Benefit .
Este fantastic! Cu o textura lejera , transparenta, fara urme albe, imediat se absoarbe si matifiaza!
Voi ce produse favorite aveti? Poate descopar si eu ceva nou.    





You Might Also Like

10 comentarii

  1. Ce de produse frumoase ne-ai prezentat,multumim,pupicei <3

    RăspundețiȘtergere
  2. Really interesting beauty products....thx for sharing! Kisses Stella, have a good evening! xo

    RăspundețiȘtergere
  3. mie mi-a placut apa micelara rexaline , dar nu am incercat cea de la eucerin. vitaminele suna interesant . va pup, Magda

    RăspundețiȘtergere
  4. of, Glamglow...inca nu l-am incercat :(

    RăspundețiȘtergere
  5. Mi ai dat o super idee, sa caut si eu strivectin si crema de la no7, raman fara crema cu spf si e musai sa merg la cumparaturi.

    RăspundețiȘtergere
  6. Практически ни одного знакомого продукта - невероятно хотелось бы попробовать!

    RăspundețiȘtergere
  7. Exfoliantul cu 2% BHA de la PC îmi place și mie foarte mult!
    M-ai făcut curioasă cu crema de la TBS, o să mă uit după ea.
    Pupici

    RăspundețiȘtergere
  8. Foarte utila postarea, asa ma mai inspir si eu de la tine, produsul de la Banafit ma tenteaza foarte mult :D

    RăspundețiȘtergere
  9. Trebuie sa le incerc si eu! Te pup!

    http://the-may-day.blogspot.ro/

    RăspundețiȘtergere