ECCO / Primul magazin stradal din Bucuresti

14:39:00

Dragii mei, doamnele si domnii , vreau sa va marturisesc ceva . Cea mai comoda incaltaminte pentru mine este ECCO . Si nu numai pentru mine. Toata familia mea are incaltaminte ECCO  si va spun sincer , toti au aceiasi parere - incaltaminte mai comoda nu exista! Si nu numai comoda, dar extrem de trainica!
Cine inca nu are ECCO , trebuie s-o aiba!!!!
Avem privilegiu sa ne bucuram de magazinele ECCO in tara noastra , 25 in total in toata Romania si iata, primul magazin stradal si cel de-al 11 din Bucuresti acum s-a deschis in Calea Dorobantilor 170.
ECCO ii invita pe bucuresteni in noul sau magazin din Calea Dorobanti nr. 170 sa descopere noi destinatii de vacanta si sa-si aleaga incaltamintea potrivita care sa-i faca sa se simta 100% pregatiti pentru orice aventura de vara. De la drumetii pe timp de zi la plimbari de-a lungul plajei, incaltamintea ECCO te poarta peste tot, oferindu-ti un confort de neegalat de dimineata pana seara.
In noua locatie ECCO, bucurestenii vor putea descoperi cele mai noi produse din colectia primavara-vara 2015, precum sandalele statement ECCO Buillon pentru femei, in nuante metalice care acapareaza toate privirile, si pantofii ECCO Collin pentru barbati, moderni si usor de incaltat, cu elastice laterale pentru o fixare perfecta pe picior.

                         Vara aceasta, toate aventurile sunt posibile cu ECCO!
                                Eu voi pleca in Anglia si nu numai .  Voi ?Port sandale ECCO


You Might Also Like

5 comentarii

 1. Ce-mi plac sandalele lila, sunt atat de fine si par foarte comode! Trebuie sa fac si eu o vizita cat de curand.

  RăspundețiȘtergere
 2. You look lovely dear! Really interesting post...thx for sharing!

  RăspundețiȘtergere
 3. Am vazut c-aveau si reduceri zilele astea.
  Eu o sa cam stau pe fundul meu in vara :).
  Astept povestioarele din Anglia.

  RăspundețiȘtergere
 4. sandalutele mov taaaree sunt dragute!

  RăspundețiȘtergere
 5. Ce frumoase sunt sandalele argintii <3

  RăspundețiȘtergere