Second skin / Gloves in a bottle

20:33:00

Ce curioasa am fost eu in legatura cu acest produs .. tare curioasa  , incat am cerut eu personal aceasta minune spre testare . Demult stiam despre produs , dar nu l-am vazut nicaieri. Dar ce bine ca si la noi, in Romania , acum il putem gasi .
Eu personal sunt obsedata de creme pentru maini , le am peste tot . La servici mainele mele sunt permanent ''agresate'' de apa , solutii dezinfectante , manusi. Acasa la fel, eu fac toate treburile casnice . Si cum se spune ca mainele unei femei arata si varsta si cum se ingrijeste - adevarul gol golut. Dar nici nu suport mainele uscate, imi place sa ma simt confortabil in pielea mea.
De aceia,  GLOVES IN A BOTTLE mi-a trebuit neaparat!


DESCRIEREA OFICIALA:

 Lotiunea de la Gloves In A Bottle nu se comporta ca o crema hidratanta. Utilizarea zilnica a lotiunilor conventionale ( agenti de hidratare artificiali) poate cauza efectul ca pielea dumneavoastra sa produca mai putina hidratare naturala acolo unde este nevoie: sub stratul exterior al pielii.
Si acesta este singurul loc in care hidratarea poate rezolva problema pielii uscate. “Cand pielea primeste acest ‘mesaj negativ’ de la agentii de hidratare artificiali, va fi din ce in ce mai greu pentru piele sa se vindece”, spune Dr. Zogg. Cercetarile in acest domeniu au produs un tip complet nou de lotiune, numit lotiune de protectie, care are rezultate remarcabile.
 “O lotiune de protectie este net superioara in tratarea pielii uscate si a senzatiei de protectie, care are rezultate remarcabile.
 “O lotiune de protectie este net superioara in tratarea pielii uscate si a senzatiei de mancarime deoarece patrunde in stratul de suprafata al pielii si inlocuieste bariera de protectie, indepartand substantele iritante si mentinand in piele uleiurile natural.
AICI puteti gasi mai multe informatii si comanda acest produs.
Precizez de la inceput, nu sufar de nicio afectiune dermatologica , alergii , samd
Am folosit acest produs exclusiv la servici .
Va spun sincer, nu l-am   inteles  deodata . Asta pentru ca nu seamana cu nicio crema sau lotiune pentru maini.  Nu este o lotiune de maini oarecare, este un produs special dedicat persoanelor cu probleme dermatologice a pielii[ dermatite, eczeme,psoriazis , alergii la latex etc ] , profesionistilor din domeniul sanatii, dar si tuturor persoanelor care se confrunta cu pielea uscata.
Produsul vine in ambalaj comod de 250 ml si 60 ml . Textura este lichida si se absoarbe in piele cam in 10 secunde [am notat] . De ce nu am inteles acest produs de la inceput? Asa cum spuneam, se absoarbe imediat in piele si nu simti nimic, parca a disparut, parca nu ai aplicat nimic.Nu am simtit nicio pelicula , nu am simtit maini unse , nimic. Am aplicat-o de cateva ori pe zi , asa cum scrie in indicatii de utilizare.
Intradevar, am notat o diferenta . Nu am mai simtit mainile uscate . Nu am simtit senzatia aia de piele stransa.
Nu am simtit nevoia sa ma dau cu alta crema de maini. Mi-a placut ca nu lasa urme grase [ de obicei alte creme lasa urme pe geanta,in masina sau alte suprafete lucioase. Deci, nu am mai lasat urme dupa mine ...
Mainile se simt foarte fine. Senzatia de maini uscate nu am mai simtit de cand o folosesc.
Probabil ,pentru persoane cu reale probleme dermatologice este de mare ajutor . Nu degeaba este cotata ca lotiunea de maini nr 1 in lume pentru piele uscata.
Asadar , daca va confruntati cu astfel de probleme , lucrati intr-un mediu specific , aveti maini excesiv uscate, atunci cu siguranta trebuie sa-o incercati.
AICI  puteti comanda GLOVES IN A BOTTLE , lotiunea de protectie nu numai pentru maini, dar si pentru tot corpul , care asigura hidratare naturala a pielii.





You Might Also Like

10 comentarii

  1. Super review Stella,multumim.Astept si eu produsul,chiar sunt curioasa,pupicei <3

    RăspundețiȘtergere
  2. tatal meu are dermatita alergica. multumesc mult pentru informatii. Ioana

    RăspundețiȘtergere
  3. Pare un produs interesant..sa il incercam zic :D

    RăspundețiȘtergere
  4. Interesant, chiar miraculos as zice ... Am aruncat o privire si pe site-ul lor si inteleg ca se poate aplica cu succes pe orice zona a pielii, chiar si pe fata. Ma intreb, oare ce ingrediente contine?

    RăspundețiȘtergere
  5. O am si eu si este super! Chiar nu este ca o crema de maini obisnuita... :)

    RăspundețiȘtergere
  6. Il astept si eu acum sa il testez. Daca chiar este atat de bun precum se aude...pe mine o sa ma ajute enorm.
    Am mainile excesiv de uscate...si nicio crema nu ma ajuta.
    Mi-a placut mult review-ul tau.

    RăspundețiȘtergere
  7. Buna tuturor. In magazine nu se gaseste? doar pe online? :(

    RăspundețiȘtergere