KIEHLS / little review

19:06:00

Dragele mele , stiti deja ca faimosul brand de ingrijire KIEHLS a deschis primul magazin in Romania, in Afi Mall Cotroceni . Cunosc acest brand de mai demult , am folosit in trecut produsul lor de top- Midnight Recovery Concentrate, care mi-a placut mult.
Am mers in magazin sa mai studiez produsele , mi-a placut mult atmosfera prietenoasa , consultantii sunt foarte amabili si iti explica totul . Mi-a placut ca ofera mostre , pentru ca e foarte bine sa testam produsele inainte de a le cumpara. Asa ca puteti sa mergeti si sa studiati produsele potrivite tenului vostru.
Va arat cateva mostre neincepute si  pentru ca am mai terminat un rand de aceleasi mostre, pot sa va spun impresiile mele.
Midnight Recovery Concentrate - este un amestec de uleiuri pretioase , produs destinat ingrijirii nocturne si promite refacerea tenului peste noapte. Nu degeaba acest produs este atat de bine cotat si vestit. Uleiul nu e deloc uleios , intra in piele imediat , nu lasa nicio senzatie grasa ,pielea arata imediat foarte fina. Intradevar, dimineata am simtit tenul revigorat, neted, deloc gras. Foarte placuta senzatia.
Powerful-Strength Line-Reducing Concentrate - o crema anti-rid ce promite reducerea liniilor fine, inbunatatirea texturii pielii. O crema care imi place tare mult. Are o textura lejera, fondanta , se absoarbe rapid si lasa tenul atat de fin si neted. Iubesc acest produs!
In legatura cu celelalte produse , pot sa spun ca tooooate mi-au placut! E posibil asa ceva? Da! Trebuie sa mai incercati si vestita crema de ochi cu avocado , care este extrem de placuta si lasa zona ochilor foarte hidratata si odihnita. Ce sa fac, mi-au placut toate.... Da, produsele nu sunt ieftine , dar cred ca meritam sa avem macar o crema de calitate. Voi ce ati incercat?

You Might Also Like

4 comentarii

  1. Nu am ajuns inca pe acolo,nu am incercat nimic deocamdata puuup

    RăspundețiȘtergere
  2. Nu le-am incercat dar...sunt tentata! :)
    Pupici

    RăspundețiȘtergere
  3. Nu stiu chiar nimic de aceste produse!

    RăspundețiȘtergere
  4. Eu de la Kiehl's am parfumul "The Original Musk", sunt la a doua sticluta. Mi-a placut asa de mult, incat mi l-am luat a doua oara, si eu de obicei prefer sa-mi iau de fiecare data un alt parfum, si sa descpar o alta aroma. Dar cu acest parfum am facut o exceptie, si s-ar putea sa mi iau din nou si pe viitor.

    RăspundețiȘtergere