Brow Art by BENEFIT

20:35:00

Definirea sprancenelor este cea mai usoara modalitate pentru a arata mai tanara si fabuloasa in fiecare zi. Sprancenele perfecte iti incadreaza privirea si te ajuta sa arati ingrijita cu sau fara machiaj. Toate suntem diferite si sprancenele noastre. De aceia Brow Artistii Brow Bar Benefit Cosmetics Romania intodeauna vor avea grija de personalitatea ta si de sprancenele tale.

Definirea sprancenelor la Benefit a inceput in primul boutique Benefit in San Francisco in 1976 ! De atunci , Brow Bar-urile Benefit s-au raspandit peste tot in lume. Si acum ,la nivel global exista peste 1200 de locatii.
Brow Bar Benefit e un concept unic. In oricare dintre Brow Bar-uri poti avea parte de o experienta rapida si incantatoare! Nu este nevoie neaparat de o programare!


Totul e personalizat , consultatia incepe cu o ''scanare a sprancenelor'' si cat ai clipi , expertii Benefit Brow Bar te vor face sa pleci mai frumoasa!
Tehnica este prin epilare cu o ceara speciala . In plus, serviciu trio - glam ,epilare ,pensare si vopsire iti va oferi un look perfect.
In fiecare tara , Benefit alege un talent exceptional , un Brow Artist National. In tara noastra este Mirela Dumitru , o gasiti la Sephora Mall Vitan . Mirela s-a ocupat mult timp de sprancenele mele , acum merg in Afi la Clara . Toate fetele de la Benefit sunt exceptionale, eu ma simt ca o printesa cand vizitezi standul Benefit si Brow Bar-ul.
Benefit Cosmetics  a creat produse perfecte pentru sprancene perfecte.

Paleta Brow Zings - un kit special pentru sprancene fara forma . Cu ajutorul acestui kit poti crea arcul sprancenei perfect , conturarea devine mai usoara .Gimme Brow te va ajuta in mod rapid sabtii sprancene mai dese . Textura produsului adera de firul de par si sprancenele par vizibil mai groase. High Brow este ca un lifting instantaneu care lumineaza privirea . Sub arcul sprancenei pentru finisarea finala.

O conturare a sprancenelor la Benefit va transforma sprancenele tale in perfect definite si fabuloase!  
                                          Tu ai fost la Benefit Brow Bar?

   WITH LOVE PENTRU TOATA ECHIPA BENEFIT ROMANIA SI SEPHORA ROMANIA!


You Might Also Like

7 comentarii

  1. Beautiful post, really interesting...thx for sharing! have a good evening! xo

    RăspundețiȘtergere
  2. mereu am vazut la tine postari despre sprancene si mi-au placut.O sa le fac si eu o vizita <3 pup

    RăspundețiȘtergere
  3. Oana, inca nu aifost? Neaparat! Daca vrei mergem impreuna!

    RăspundețiȘtergere
  4. Me encanta tu maquillaje y estas muy guapa! Un beso.
    http://www.solaanteelespejo.blogspot.com.es/

    RăspundețiȘtergere
  5. Chiar azi mi-am facut sprancenele la ei, in Vitan. Nu era Mirela, era o alta fata, nu mai stiu cum o chema, dar am fost fara programare si am avut noroc...Si la Clara am fost de nenumarate ori ca mi-e mai aproape! Te pup!

    RăspundețiȘtergere
  6. super, vreau si eu, dar la noi nu au!!!!

    RăspundețiȘtergere
  7. Ma tenteaza sa incerc un produs de la ei si anume Gimme Brow. Te pup

    RăspundețiȘtergere