Perfect dress . SENSE Limited Edition

15:26:00

Dragelor, sa apropie sarbatorile cu pasi repezi si toate suntem in cautarea rochiei, rochiei perfecte care va tinti toate privirile... Eu vin cu o propunere , o rochie - bijuterie SENSE  , editie limitata de sarbatori , creatie
Andreea Tincu .
Rochia  se aseaza perfect pe corp , materialul este foarte comod si nu incomodeaza deloc la mers sau alte activitati [ cu siguranta vom dansa mult la sarbatori] . Si nu oriunde  [ adica vom dansa si vom petrece]  - la
Casa Oprescu  , cel mai bun restaurant romanesc!




Care este secretul aurei misterioase pe care unele femei par să o posede pentru a întoarce indiscret toate privirile? Un parfum bun… dar mai ales un croi impecabil și multă dantelă în tonuri închise pentru a sugera fără a dezvălui formele feminine, așa cum face trandafirul boboc atunci când ne farmecă.


SENSE  îți propune în noua colecție LIMITED EDITION, semnată de designerul Andreea Tincu, ținute extrem de elegante, casual și evening wear, realizate din materiale de excepție. Negrul, roșul, dantela florală, mult voal și brocard sunt folosite cu un desăvârșit simț al rafinamentului pentru a completa garderoba de sezon cu piese de o rară feminitate. Trandafirul prețios, cu petale senzuale de culoarea vinului, este tema acestui sezon, transpus ca imprimeu sau motiv ornamental.
 

 

 

 

Must-have al oricărei garderobe elegante este ținuta integrală „all black” din dantelă neagră, rochie plus jachetă. Dantela sofisticată este croită asemenea unui cardigan de lux pentru un maxim de confort și de lejeritate. Ideală oricărui eveniment care impune o eleganță sobră, asemenea dantelelor spaniole purtate în audiențele de la Vatican, aceasta ținută permite variații multiple. Pentru un look clasic, poart-o cu perle albe sau cu bijuterii colorate din material prețios. Pentru un look sofisticat, adoptă un șal flamenco imens cu trandafiri și franjuri. Jacheta de dantelă se potrivește de minune cu o fustă plisată beige, extrem de feminină. Rochia foarte senzuală poate fi purtată cu jacheta foarte prețioasă a colecției pentru o apariție de mare clasă și lux.

 

 

Piesele SENSE - must-have pentru momentele elegante ale sezonului, cocktail sau evening wear, sunt multitudinea de rochii foarte cambrate, sinuoase, realizate din materiale superbe ca dantela sau brocartul. Prin ornamentul lor floral, trandafiri în jocuri de textură, aceste piese aduc o notă de o rară distincție, un lux aparte care stă sub semnul eleganței.

In acest sezon, poartă negru, roșu și bej cu auriu pentru un efect elegant garantat, dantelă neagră pentru o aură misterioasă, brocart pentru o doză subtilă de spirit baroc, și un parfum de trandafir negru cu imprimeul floral în tonuri stinse.

Rendez-vous în magazinele SENSE pentru a proba noua colecție LIMITED EDITION și online pe www.fashionsense.ro.


Asa cum am spus , aceasta rochie este in sine o bijuterie si nu trebuie sa -o accesorizam exagerat . Un mic accent - fie cercei , bratara ,o gentuta plic este suficient . Eu am accesorizat sandalele cu accesorii speciale pentru incaltaminte . Sper sa fie inspiratie ! Fiti frumoase !
Multumiri Casa Oprescu pentru gazduire
Multumiri SENSE  pentru o bijuterie de rochie

You Might Also Like

17 comentarii

  1. Какие красивые босоножки и платье, конечно, но туфельки - мечта!

    RăspundețiȘtergere
  2. Cat de bine ti se potriveste rochita, de cand am vazut teaser-ul m-am gandit ca e superba. :)

    RăspundețiȘtergere
  3. Intr-adevar delicata rochia, e un model regal as spune eu :P.

    RăspundețiȘtergere
  4. Very chic, the dress is so cute. You look fab. :)kisses

    RăspundețiȘtergere
  5. Vaiiii ce postare frumoasa Stella,acum am ajuns acasa de la serviciu dupa o zi Horror :))))),si mi-ai inseninat...seara ca zic asa :))) cu frumusetea ta.Esti superba,rochita asta a fost conceputa special pentru tine.Te pup

    RăspundețiȘtergere
  6. Sunteţi specială, mereu o apariţie de poveste! ♥♥♥

    RăspundețiȘtergere
  7. Superba aparitie! Ador rochita si tin sa te felicit pentru inspirata alegerea de a purta sandale, arata minunat! Pupici!
    http://www.xcentrica.ro/cum-purtam-imprimeul-tartan/

    RăspundețiȘtergere
  8. El vestido es muy bonito y elegante y tu estas espectacular! Un beso.
    http://www.solaanteelespejo.blogspot.com.es/

    RăspundețiȘtergere
  9. Esti o adevarata doamna...felicitari!

    RăspundețiȘtergere
  10. Frumoasă rochia, superbă tu. :) :*

    RăspundețiȘtergere
  11. Ce frumoasă e rochiţa şi ce poze frumoase ai pregătit. Îţi vine foarte bine şi e într-adevăr specială!

    RăspundețiȘtergere
  12. iti vine minunat rochita, de sandale nu mai amintesc!

    RăspundețiȘtergere
  13. Minunat iti vine, draga mea Stella! Esti o aparitie! Imi plac super mult si rochia dar si sandalele! Pupicei!

    RăspundețiȘtergere
  14. Wow...Rochia este superba <3 Si tu arati foarte bine :) Pupici

    RăspundețiȘtergere
  15. rochia, sandalele, tinuta....totul e wow!

    RăspundețiȘtergere