Hair style routine

07:59:00

Dragelor , astazi vreau sa va arat cat de usor imi aranjez eu parul. V-am mai aratat de multe ori produse de ingrijire pentru par si diverse stiluri de coafuri obtinute cu aparate REmington [puteti cauta pe blog cu tagul remington].
De la inceput va spun ca am renuntat definitiv la sampoane si balsamuri cu SLS si diverse parabeni , de cand folosesc numai produse organice conditia parului s-a inbunatatit considerabil. A devenit mai cuminte, mai matasos , mai sanatos.

Despre produse de styling nu pot sa spun acelasi lucru , dar nu ma afecteaza acest aspect.
De ceva timp folosesc produse de styling Vitality's. Aici  puteti vedea ca rutina mea nu s-a schimbat mult si in continuare imi plac produsele astea.
- Spray pentru volum
Un jet foarte fin , se aplica cateva pufuri la radacini . Nu incarca deloc parul si ofera volum durabil
- Solutie pentru protectie termica
Are pompita , 2-3 pompe sunt suficiente pentru o aplicare. Solutia e transparenta , usor vascoasa , am impresia ca contine ulei [ nu am deslusit ce contine] , ofera un luciu nemaipomenit parului , are efect antistatic
- Spray pentru stralucire
Ofera stralucire de oglinda , aspect de par matasos si sanatos , nu incarca parul , il iubesc. Este similar cu cel de la Londa. Produsele Vitality's eu am cumparat de la Top Line



Si peria incalzita Remington pe care o folosesc cel mai des si o iubesc!Nu stiu cum e cea rotativa, a mea nu e,  e doar cu incalzire. Este din gama Keratin Therapy  , are invelis ceramic cu keratina , astfel oferind parului un luciu deosebit .


Aceasta perie imi este de mare, mare ajutor! Cu ea maxim in 10 minute obtin volum , parul intins sau usor ondulat. Va spun sincer , coafura arata ca dupa salon.  Va arat cateva pasi cum o manevrez eu si ce iese.


 Asta e parul dupa uscare si aplicarea spray-ului pentru volum si protectia . Parul e lucios si nu e incurcat deloc
                          Perii pur si simplu  cate o suvita  , usor o indrept spre interior
                                         Vedeti diferenta intre parte aranjata cu peria
        Si rezultatul final. Parul aranjat rapid , foarte moale si matasos. In maxim 10 minute.
Daca aveti parul mediu sau lung , par greu de aranjat , aceasta perie este o minune! O recomand din tot sufletul!
Iata cateva produse si o perie cu care imi fac repede coafura . De mentionat ca la mine se mentine coafura pana la urmatoarea spalare ,o data la 2-3 zile.
Sper ca v-am fost de folos .

You Might Also Like

9 comentarii

  1. conteaza si ce tip de par ai! ca eu am folosit perie rotativa philips si fiind parul moale.ondiferent cat fixativ dadeam tot nu statea coafura mai mult de 2 ore

    RăspundețiȘtergere
  2. irina andreea , sa stii ca asistenta mea are rowenta si nici nu se compara cu remington. remington e net superioara!

    RăspundețiȘtergere
  3. Beautiful post, really interesting! Have a successful day dear!

    RăspundețiȘtergere
  4. Ti-am mai scris acum ceva vreme ca eu am avut rotativa de la Rowenta, care mi s-a parut ok pana intr-o dimineata cand era sa imi ia foc bretonul din cauza ei. Si chiar nu era supra incalzita. Sunt curioasa daca m-as descurca cu asta, poate mi-o iau de sarbatori.

    RăspundețiȘtergere
  5. Stella, ce simplu pare totul cu aceasta perie! Eu sunt atat de neindemanatica in ceea ce priveste coafura, imi place mereu sa tund parul intr-o forma care sa nu necesite aranjare, dar....e greu, pt ca am 3 kg de paaaaar :)))
    Neaparat vreau sa incerc aceasta perie, pare usor de manuit, chiar si pentru o novice :)
    Te pup, esti foarte frumoasa!

    RăspundețiȘtergere
  6. Eu nu am rabdarea necesara, plus 2 maini stangi! Foarte frunos prezentat!

    RăspundețiȘtergere
  7. Tu mereu esti coafata de parca mergi zilnic la coafor. You look great!

    RăspundețiȘtergere
  8. Ce bine aranjeaza...nu as fi crezut, eu deja trebuie sa ma gandesc la o alta alternativa pentru coafat pentru ca placa imi cam ataca parul :D

    RăspundețiȘtergere