Fratelli Espresso Bar

19:42:00

Dragii mei cititori , ritmul alert al activitatilor zilnice ne prinde tot mai mult in vartej , nu ne ajunge timpul , nu mai comunicam normal , mai mult virtual  si eu greu sa iesim din acest cerc vicios. Si eu ma invart in cercul asta ... Dar ma bucur nespus cand gasesc acele clipe libere sa ies in oras intr-un loc dragut. Bucurestiul e plin de locuri frumoase , doar ca nu le cunoastem pe toate , le descoperim intamplator sau prin recomandare .
Fratelli Espresso Bar l-am descoperit intamplator si l-am indragit din prima. Situat in inima Bucurestiului , in spatele Ateneului , pe strada Nicolae Golescu nr 5 , acest local pe dinafara nu iti spune aproape nimic , doar cand te-ai cufundat in atmosfera lui- il vei descoperi cu adevarat
Imi place ca aici lumea vine sa socializeze, virtual sau face to face . Atmosfera predispune . Poti citi carti , ai la dispozitie o biblioteca intreaga. In general , de cate ori am fost , mi-a dat impresia de un local mai intelectual. Aici sunt gazduite multe evenimente culturale si seri dedicate actorilor consacrati sau tineri.
In acest sezon vor fi patru evenimente pe saptamana [ de marti pana vineri] - seri tematice numai bune de ''savurat '' dupa o zi de munca.








Nu are legatura cu clubbing , aici nu te va zgudui muzica pana in creier , aici e locul unde te vei simti bine !

You Might Also Like

5 comentarii

  1. pare sa fie un loc minunat, numai bun pentru o seara relaxanta

    RăspundețiȘtergere
  2. am fost si eu acolo intamplator intr-o seara cu prieteni. chiar mi-a placut atmosfera si gustaricile.

    RăspundețiȘtergere
  3. Interesant loc, uneori chiar sunt in pana de idei si nu gasesc un asemenea loc, multumim pentru recomandare ;)

    http://butterfly9999.blogspot.ro/

    RăspundețiȘtergere