Outfit of the day

09:27:00

Dragele mele, gata vacantele , bine v-am gasit! Ati observat cum incepe de obicei o postare a unui fashion blogger? Cu descrierea vremii de afara si starea de spirit . Apoi explicatia motivelor  de dragoste pentru anumita piesa din garderoba ,cea reprezentata in fotografii . Povestea e presarata cu termeni la moda  , linkuri nepretuite si se termina  cu urari de zi buna, saptamana frumoasa , la la la..






Atunci sa nu ma abat de la scenariu - vremea astazi este superba si sunt in forma maxima , mi-am reincarcat bateriile pentru urmatoarea perioada si sunt gata de noi proiecte . La sfarsitul postarii o sa va pun o intrebare si astept comentariile voastre .
In tinuta de astazi vedeta este acest puloveras tare dragut , perfect pentru vremea de afara [ ha ha, nu asta e scenariu? ] In orice caz, e chiar foarte frumos , culoarea descrisa este apricot, dar nu e , e un alb , bej , ceva intre. Merge purtat cu ce vreti voi -  fuste ,pantaloni , merge accesorizat cu coliere statement , deci este o piesa de rezistenta in garderoba de sezon. Il gasiti aici
Va doresc o zi superba , nu uitati de intrebarea la sfarsitul postarii.










Si acum intrebarea promisa . Ce valoare are pentru voi un fashion blogger? Ce va place mai mult, sa va uitati doar  la poze frumoase , cititi si cu atentie textul , accesati linkuri?
O sa premiez un raspuns la alegerea mea cu un cadou-surpriza.
                          Outfit: sweater [ here ] , pants [ C& A ] , heels[ Pimkie]

You Might Also Like

29 comentarii

  1. You look so fresh and radiant in all pics! Love the combination of outfit!Many kisses! Have a great week!!!

    RăspundețiȘtergere
  2. Bine ai revenit draga mea, arati minunat, se pare ca ti-a priit vacanta. Eu de cele mai multe ori citesc si textul nu neaparat pentru descrierea tinutei despre care eu pot avea propria parere de la prima privire si pe care textul nu prea o schimba, ci pentru ca regasesc o parte din personalitatea blogger-ului acolo. Iar daca acesta imi e simpatic,evident imi doresc sa il cunosc mai bine. Daca produsul imi place mult si ma gandesc ca l-as putea cumpara accesez si link-ul altfel nu prea am timp. Sper ca am fost de ajutor. Pupici.

    RăspundețiȘtergere
  3. La un fashion blogger caut inspiratie, fie ca se refera la o asociere inedita de itemuri, fie o postura in care pozeaza si pe care as putea sa o adopt si eu in poze ulterior (sunt deficitara la acest capitol), sau pur si simplu caut sa ma identific cu acel blogger. De exemplu, cu tine, draga Stela, ma identific in alegerea culorilor, dar parca si la incaltaminte.
    Linkutile cu recomandari de obicei nu le accesez.

    RăspundețiȘtergere
  4. Me encanta todo lo que llevas, desde el precioso jersey hasta los maravillosos zapatos. Estas magnifica y el look es perfecto! Un meso.
    http://www.solaanteelespejo.blogspot.com.es/

    RăspundețiȘtergere
  5. Steluta, arati minunat, ca de obicei.
    Eu caut in insemnarilor bloggerilor texte din care sa invat ceva, apoi combinatii de haine si accesorii la care eu nu m-as fi gandit si din care sa pot sa ma inspir si poze de calitate :)
    Pupsiki

    RăspundețiȘtergere
  6. E interesant cum unii afirma ca le place ceva foarte mult, ca si l-ar dori dar nu acceseaza linkul ca poate e link de afiliat, link dintr-o colaborare si nu doreste astfel sa contribuie la traffic si bunastarea omului. Asa de ciuda.
    Cautam povesti si apoi ne plangem ca imbracam totul, cautam o parte din blooger, dar ne plangem de prea mult sirop, cautam scandal ca mai apoi sa ne facem cruce si subiect de barfa...
    Prefer sa citesc si sa comentez mai tarziu, decat sa las un comentariu prin care se intelege clar ca nu am citit un rand, eu as pierde.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Mihaela, eu citesc un fashion blogger pt ca eu vreau sa ma relaxez si sa caut inspiratie de la oameni " obisnuiti" . Dar am o problema cu linkurile afiliate si de obucei nu le accesez, dar nu de ciuda, asa cum crezi tu.Nu le accesez pt ca-s satula din viata reala de reclama si-s agasata din toate partile de oameni, companii care vor sa-mi vanda ceva, orice. Iar eu la bloguri caut relaxare, nu sa intru in acelasi carusel de posibil client, ia sa incercam sa i vindem ceva... Nu, multumesc, nu vreau sa cumpar nimic

      Ștergere
  7. Îmi place foarte mult modelul şi culoarea acestui pulover, versatil şi elegant ♥
    Iar ţinuta nu poate decât să ne inspire ♥
    Pentru mine, un fashion blogger e un TOT şi-l iau ca atare. Mă bucur de textul ce completează postarea, apreciez calitatea imaginilor, iau drept sursă de inspiraţie ceea ce văd (culori, texturi, modele...) şi, atunci când un lucru îmi atrage atenţia în mod deosebit, mă duc la sursa link-ului, pentru a vedea în detaliu produsul dorit.
    O săptămână minunată vă doresc şi eu, cu drag şi preţuire! ♥

    RăspundețiȘtergere
  8. Frumosi pantofii:)
    In primul rand ma intereseaza combinatiile de haine, stilul vestimentar ales( deci fotografiile)
    Citesc apoi cu placere textul ce le insoteste, pentru ca de cele mai multe ori arata entuziasmul de a alege un outfit frumos si explica prin cuvinte alese ca moda e mai mult decat superficialitate( o conceptie care inca exista in mentalitatea multora dintre romani)

    RăspundețiȘtergere
  9. 80% din timpul petrecut in fata unei postari OOTD il dedic imaginilor. Mi se pare firesc asa, caut inspiratie pentru tinutele mele. Chiar daca nu pot adapta garderoba mea la combinatia vestimentara prezentata, imi place sa vad o tinuta frumoasa, imi da o stare placuta.
    Restul de timp il dedic textului si link-urilor. Am in garderoba haine vazute pe diverse bloguri si n-am nicio retinere sa recunosc acest lucru.
    Uneori citesc intregul text, alteori imi plimb ochii pe fraze cautand cuvinte-cheie. In functie de cat de interesant mi se pare continutul, de starea mea si de timpul pe care-l am la dispozitie.
    Nimeni nu poate multumi pe toata lumea si nici n-ar trebui sa incerce acest lucru. Fiecare blogger ar trebui sa scrie despre ce simte, ce il reprezinta. Cititorii care i se aseamana ii vor citi cu drag postarile.

    RăspundețiȘtergere
  10. Haha, bine punctat. Pe mine ma enerveaza postarile cliseistice, gen: "am in fata revista cutare...imi beau cafeau si ma gandesc la cai verzi pe pereti" etc. Imi place puloverasul. Pup!
    http://the-may-day.blogspot.ro/

    RăspundețiȘtergere
  11. Hello! in primul rand, trebuie sa recunosc faptul ca nici nu intru pe o postare daca nu ma atrage poza sau titlul. Daca ma intereseaza subiectul intru si citesc tot, accesez si linkuri. De asemenea, daca ma atrage poza (tinuta mai exact) vreau sa vizionez toate fotografiile, pentru a analiza piesa vestimentara care ma atrage si in ce combinatii este purtata; reprezinta o buna sursa de inpiratie.

    Te pup!
    Camelia G.

    RăspundețiȘtergere
  12. poze,poze, poze! pentru mine asta conteaza cel mai mult. Si neaparat si poze cu detaliile tinutei. foarte rar citesc textul.

    Imi place foarte mult combinatia, dar mie personal mi-ar fi placut ca pantalonii sa fie mult mai stramti jos, pentru ca din cauza dungii albe da putin in pantalon de trening. Dar asta este doar parerea mea. te pup!

    RăspundețiȘtergere
  13. Foarte frumoasa tinuta, e atat lejera, cat si foarte eleganta! :*:*

    RăspundețiȘtergere
  14. :)) Ai dreptate cu scenariul, cam astea sunt detaliile intr-o postare de tip outfit. Eu sincer intru pentru poze si daca imi place tinuta intru si pe link-uri pentru detalii cum ar fi pretul, culori, marimi..etc. Apropo de tinuta imi place cum ai combinat-o cu sandale si pantaloni, esti o inspiratie ca de obicei ;)

    RăspundețiȘtergere
  15. Imi place sa citesc bloguri, sunt abonata la cateva bloguri pe care le citesc cu drag si la care comentez cu acelasi drag! Imi place sa vad poze frumoase, sa vad combinatii de hainute, pe care sale pot combina si eu...sa ma inspir cumva! De accesat linkuri intr-adevar, personal, nu o fac prea des. Nu intru mereu pe linkurile lasate!
    Pupici

    RăspundețiȘtergere
  16. estás muy guapa con este look, me encanta¡
    un beso grande guapa

    RăspundețiȘtergere
  17. Awwww, arati S U P E R B ^_^

    Happy Tuesday,

    Nicole

    www.nicoleta.me

    RăspundețiȘtergere
  18. Mereu Superba! :* Intotdeauna ma uit atenta la poze ce combinari ai facut, cum ai asortat si de unde ai luat produsele (ca sa merg sa-mi iau si eu ;) Insa nu doar pozele ma incanta, gasesc mai mereu informatie noua utila si printre randuri. Iti multumesc pt ca imparti cu noi din experienta, stil si bun gust. Te pup!

    RăspundețiȘtergere
  19. Cum spunea Mihaela mai sus - vrem poveste, dar nu care cumva sa click-uim un pic, poate se imbogateste bloggerita X ca am dat click. Eu intru pe link-uri (cand nu citesc de pe tel), stiu cat de importante sunt pentru continuarea colaborarii. Nu zic ca ar trebui ca asta sa fie telul postarii, dar produsele astea te ajuta cu nou material pentru blog si toata lumea are de castigat, din punctul meu de vedere: sponsorul vizibilitate, tu produse, cititoarele inspiratie (si premii, de multe ori).

    Pup, Stella, cred ca am lasat ditamai comentariul ...

    RăspundețiȘtergere
  20. Bine ai revenit draga mea,arati minunat ca de obicei,tinuta ta este super.In privinta intrebarii tale.....normal ca citesc articolul,atfel nu as avea ce comenta,ma uit si la poze evident si atunci cand imi place un produs foarte mult accesez si link-urile din postare.Te pup

    RăspundețiȘtergere
  21. O suoer tinuta! Imi place tare mult!!

    RăspundețiȘtergere
  22. Imi place sa vad oameni cu gust care au tinute frumoase si interesante. Astfel ca pot sa ma inspir si sa combin articole de imbracaminte intr-un mod "imprumutat" de pe un blog. Da, ma uit la poze si imi plac tare mult articolele care contin fotografii cu tinute, dar acele tinute purtate in diverse momente si nu acelea fotografiate doar pt a fi expuse pe blog iar dupa fotografiere respectivele se descalta sau se schimba de tinuta pt ca nu e potrivita locului.
    Ma intereseaza si noutatile iar un blogger informat iti prezinta tot ce apare nou.
    Si mai accesez si link-uri, dar rar pt ca stiu ca treaba cu link-urile reprezinta o intelegere cu magazinele respective. Si nu, nu de ciuda cum zicea cineva ci pt ca ma deranjeaza sa vad intr-un text scurt 10 "se gasesc aici" sau "here", sa se repete obsedant si sa fac vizite pe alte site-uri ca sa vad tinuta respectiva sau sa aflu informatii.

    Mihaela I.

    RăspundețiȘtergere