INGLOT shopping

09:06:00

INGLOT este deja prezent in Baneasa Shopping City! Dupa deschiderea oficiala la cateva zile m-am dus tintita sa-mi iau duraline . Bineinteles ca mi-am luat inca ceva .
Duraline - is a special transforming liquid that will turn any powder eye shadow into a liquid formulation .
Este un lichid -gel special ce transforma orice produs pudra in unul cremos. Sticluta cu pipeta are 9ml, dar cu siguranta va ajunge pentru muuuult timp . L-am luat in special pentru a crea eyeliner , dar l-am folosit si pe post de fard cremos. Este amazing! Acum pot avea orice culoare de eyeliner si orice culoare de fard cremos.
Nu am farduri - pulbere , dar am folosit farduri obisnuite Sephora. Trebuie doar o picatura mica , care se amesteca cu orice fard si gata. Eu am ''rascait'' farduri din paleta  si nu e nicio problema. Este extrem de rezistent si fara baza de machiaj pentru ochi! Odata aplicat trebuie lasat un picut sa se usuce si nu va mai pleca de acolo pana demachiere. Se demachiaza bine cu apa micelara. Il ador !
Am mai luat creion pentru buze mat  , care poate fi folosit ca si contur de buze sau pe toata buza ca un ruj. Foarte fain! Nu usuca buzele si este foarte rezistent . Am culoarea 23 , un roz trandafiriu natural
Si faimosul lip paint care este de fapt un ruj adorabil cremos cu un miros delicios si o textura extrem de placuta. Este minunat! Il aplic cu pensula , cu degetul nu imi place , dar merita fiecare leut , este superb.
Mai am produse Inglot despre care v-am mai povestit. Urmatoarea achizitie  vor fi farduri , da, nu am inca niciun fard Inglot.
Voi ce produse Inglot adorati?


You Might Also Like

9 comentarii

  1. Foarte faine produsele! Sa le folosesti cu placere. Sper sa isi deschida magazin si in Timisoara.Iti doresc o zi frumoasa!

    RăspundețiȘtergere
  2. Am si eu un lip paint si e asa bun, iar la lansare am mai vazut vreo doua nuante tentante.

    RăspundețiȘtergere
  3. Gel linerul e preferatul meu, astept sa ajung in magazin sa mi-l cumpar, nu mai pot fara el, orice tus parca e prost :))

    Te pup.

    http://miu-miu.ro/

    RăspundețiȘtergere
  4. Great review sweetheart...Thx for sharing..:-)

    RăspundețiȘtergere
  5. Foarte frumoase produsele celor de la Inglot, inca nu am niciunul asa ca aceste review-uri imi vor prinde bine atunci cand trebuie sa ma decid ce sa cumpar. Multumesc pentru review :*

    RăspundețiȘtergere
  6. habar nu aveam de Duraline, interesant!

    RăspundețiȘtergere
  7. Foarte interesant acel Duraline.
    Iar nuanţa lip paint-ului arată tare bine! ♥

    RăspundețiȘtergere
  8. Ce bine arata toate!
    Nu am nimic de la Inglot dar ma incanta Duraline

    RăspundețiȘtergere