Danseaza cu ACTIVIA

22:02:00

Dragele mele , ACTIVIA  lanseaza o noua provocare. In cadrul campaniei, “Indrazneste sa te simti bine”, Activia si Shakira vor sa te ajute sa iti descoperi personalitatea de dansatoare pentru a intelege mai bine de ce te misti intr-un anume fel atunci cand te simti bine. De  aceea, superstarul columbian si Activia, te provoaca la un scurt quiz pe tema „Tu cum dansezi cand te simti bine?"- http://www.activia.ro/quiz
 Dansul este una dintre modalitatile cele mai placute prin care iti poti exprima bucuria interioara atunci cand ai o stare de bine. Dar nu dansam cu totii la fel - pana la urma suntem diferiti.

Esti „Party Starter” sau iti place sa dansezi incet si senzual? Sau poate iti place ca toti cei din jur sa te admire ca pe o diva? Sau poate esti mai degraba “Private Dancer” ? Indiferent de profilul tau, modul in care dansezi cand te simti bine in interior spune multe despre personalitatea ta.
Chestionarul si cele 4 personalitati distincte de dansatori au fost realizate de doctorul Nick Southgate, expert in psihologia comportamentala, pe baza catorva criterii simple: daca esti introverta sau extroverta, daca iti place sa iti exprimi emotiile in public sau daca ai tendinta sa impartasesti opinii si sentimente cu cei din jurul tau.

Fie ca iti place sa dansezi singura sau impreuna cu altii, in public sau acasa, nu poti nega faptul ca sanatatea ta digestiva joaca un rol important in abilitatea si dorinta ta de a te misca in voie. Burticile sanatoase si fericite sunt esentiale pentru miscari pline de energie. Este asadar important sa te simti bine in interior pentru a te putea misca in voie. Aceasta este si misiunea Activia - ca toate femeile sa se bucure la maximum de starea de bine, exprimata prin dans in stil propriu.
Speram sa iti placa quiz-ul si, daca ti se pare ca este o modalitate distractiva de a interactiona cu cititorii tai, anunta-i si pe ei de concurs!

La sfarsitul campaniei, cei care completeaza chestionarul pot castiga iaurturi Activia pentru o luna de zile – astfel,  vor fi extrasi prin tragere la sorti 10 castigatori - pentru a se bucura de o stare de bine cat mai mult timp.
Mai multe detalii despre mecanismul concursului pe http://www.activia.ro/quiz/regulament


You Might Also Like

5 comentarii