Miss Grey . Proudly made in Romania

11:48:00

Dragelor, astazi vreau sa va prezint un brand 100% romanesc, in spatele caruia sta o echipa tanara , ce creaza cu multa pasiune lucruri frumoase pentru noi, femeile. Totul se petrece in atelierul propriu , unde ideile se transforma in creatii elegante si feminine. Saptamanal apar noi colectii, adaptate la trendurile momentului .
Creatia si dorinta femeii reale- atributele principale a echipei MissGrey .

Pe site veti gasi multe modele pentru toate gusturile si diferite ocazii, la preturi mai mult decat prietenoase . Partea buna e ca totul se poate adapta la nevoile noastre, lungime rochiei sau fustei , poate o culoare personalizata , se accepta si idei personale. Comunicarea cu echipa -un alt atu foarte important.
Eu am fost in atelier , am probat rochite,pantaloni , am admirat creatiile  si procesul de munca. Am ales sa va va prezint cateva modele , sper ca fiecare dintre voi va gasi inspiratia .

  Daca cautati rochii de ocazii sau de zi cu zi ,este un spatiul virtual perfect , sigur veti gasi ce cautati .
Iata un alt model care mi s-a parut interesant. Pantaloni evazati sunt in trend , ''lungesc'' picioarele , poti arata spectaculos in ei. Ce parere aveti?



You Might Also Like

11 comentarii

  1. Chiar nu știam de acest site :D
    O să intru să văd ce au

    RăspundețiȘtergere
  2. Mie nu imi plac pantalonii astia pentru ca scot soldurile in evidenta, avand volum jos merg doar la fetele androgine :)) dar rochia a doua e superbaaa.

    Kisses

    RăspundețiȘtergere
  3. Croieli şi modele tare interesante! :-)

    RăspundețiȘtergere
  4. Am purtat la un moment dat, acum cativa ani evazat, dar nu chiar acest stil. Nu sunt sigura ca as mai reveni la el, parca nu ma mai regasesc purtandu-l. Tie iti vine foarte bine! Pupicei draga mea!

    RăspundețiȘtergere
  5. o sa ma uit si eu pe site, multumim, nu stiam. pantalonii va vin minunat.va pup, Denisa

    RăspundețiȘtergere
  6. Pantalonii aia sunt SUPERBI! Iti vin minunat! Te pup!

    RăspundețiȘtergere
  7. Pantalonii sunt cu adevarat spectaculosi.
    Imi plac fooooarte mult. :)
    Pupici

    RăspundețiȘtergere
  8. De pe blogul tau am aflat de site, iar acum mi-am comandat de acolo rochia de bal! Chiar sunt superbe rochiile. Bisous

    RăspundețiȘtergere